21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportColţescu, suspendat opt etape

Colţescu, suspendat opt etape

În urma greşelilor făcute la meciul CFR Cluj – Ceahlăul (scor 2-1), centralul craiovean Sebastian Colţescu a fost reţinut de la delegări pentru opt etape. Aceasta a fost decizia anunţată ieri de Comisia Centrală de Arbitri, care l-a suspendat pentru şase etape şi pe focşeneanul Ionică Serea, cel care a condus la centru partida UTA – Poli Timişoara (scor 2-3).
„Serea, care s-a aflat la prima abatere în acest an, a fost reţinut de la la delegări pentru şase etape. Sebastian Colţescu, care se află la cea de-a doua abatere, este reţinut pentru opt etape. Nu au fost excluşi din arbitraj, aşa cum se zvonise“, a precizat ieri preşedintele CCA, Gheorghe Constantin. Acesta a mai spus că nu s-a decis încă dacă cei doi centrali vor mai fi sau nu pe lista FIFA: „Lista va fi stabilită până pe 26 septembrie. Nu am discutat acum componenţa ei. Cred că se făcea o greşeală dacă stabileam acum lista, pentru că unii dintre noi ar fi fost influenţaţi de aceste greşeli din ultimul timp“. Şeful arbitrilor români a ţinut, de altfel, să menţioneze că şedinţa CCA, începută marţi şi continuată ieri, nu a fost convocată pentru dezbaterea cazurilor Colţescu şi Serea, ci pentru analizarea prestaţiei arbitrilor din cele 52 de meciuri disputate până în prezent în Liga I.
După aflarea sentinţei, Sebastian Colţescu a preferat să nu facă prea multe comentarii. „Nu vreau să comentez decizia CCA. Este o decizie foarte grea pentru că îmi schimbă viaţa. Nu mă las de arbitraj, dar nu mai pot spune că arbitrajul va fi o prioritate pentru mine. Alţi colegi de-ai mei au recunoscut că au greşit mai mult decât mine şi au fost lăsaţi în pace“, a spus centralul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII