22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNe revenim în Giuleşti

Ne revenim în Giuleşti

Meciul de mâine seară cu Rapid este privit cu mult optimism de staff-ul Universităţii Craiova, patronul şi noul antrenor fiind convinşi că echipa poate scoate un rezultat bun în Giuleşti, care ar fi echivalent cu ieşirea din criză.
Ovidiu Stîngă a cerut conducerii mai multă susţinere decât a avut în sezonul trecut, dar şi linişte pentru a reuşi să refacă moralul jucătorilor. „Am găsit jucătorii debusolaţi, dar este bine că îi afectează atunci când pierd. Sunt fotbalişti tineri, iar când intră într-o pasă mai proastă nu pot reveni rapid, însă se poate lucra la acest aspect. Acum este mai greu, că timpul e scurt şi trebuie să lucrez din mers atât la joc, cât şi la partea fizică. Aş vrea să găsim o formulă care să ne facă să câştigăm meci de meci. Sper să existe însă o colaborare mai lungă de această dată şi să redresăm Universitatea imediat“, a afirmat ieri tehnicianul craiovean.
În privinţa partidei cu giuleştenii, Stîngă a fost concis: „Rapid este o echipă care joacă fotbal şi cred că împotriva ei va fi mai uşor decât contra unui adversar slab cotat. A arătat cel mai frumos fotbal din acest debut de campionat, a marcat goluri din faze create şi nu din întâmplare, dar echipa este mai nesigură în apărare decât atunci când era cu Răzvan Lucescu“.
„Olandezul“ a fost aprobat de patronul echipei, care şi-a asumat încă o dată vina pentru situaţia în care se află Universitatea. „Pentru noi, Giuleştiul este tărâmul făgăduinţei, acolo mereu ne-am revenit. Cred că ne vom întoarce cel puţin cu un egal de acolo. Mă consider singurul vinovat pentru situaţia în care se află echipa. Când Stîngă a plecat de la Craiova, l-am judecat după cele cinci meciuri din Liga I, deşi valoarea lui este alta şi va demonstra acest lucru“, a spus finanţatorul Ştiinţei.

Vor avea suporterii alături

Pentru meciul de mâine seară, Stîngă nu va putea conta pe Baird, care are probleme cu amigdalele, Tănasă şi Gârlă, încă nerefăcuţi. Pîrvu a rămas până la urmă în lot, după ce transferul său la Gloria Bistriţa a căzut, jucătorul nefiind de acord cu unele clauze contractuale impuse de ardeleni, dar trebuie să tragă tare pentru a-l convinge pe Stîngă de calităţile sale. De partea cealaltă, Rapid nu-l va avea în echipă pe Daniel Niculae, împrumutul atacantului de la Auxerre căzând ieri, din cauza unor neînţelegeri legate de perioada contractuală.
Universitatea va avea din nou suporterii de partea ei. Fanii olteni şi-au anunţat prezenţa în Giuleşti, ASO organizând deplasarea pentru suma de 30 de lei. Toţi cei care doresc să-şi susţină favoriţii sunt aşteptaţi la sediul asociaţiei din Craiova (Calea Bucureşti, nr. 89, bl. E3, sc. 3), plecarea fiind prevăzută în ziua meciului, la ora 14.00. Suporterii sunt încrezători în şansele Ştiinţei de a scoate un rezultat bun, în sondajul lansat pe site-ul oficial al clubului 41 la sută dintre participanţi mizând pe un succes al alb-albaştrilor, în timp ce 24 la sută s-au declarat mulţumiţi şi cu un egal, iar 35 la sută cred că Universitatea va fi învinsă de Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

46 COMENTARII