13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei amicale pentru elevii lui Pascu

Trei amicale pentru elevii lui Pascu

Echipa masculină de volei a SCM-Universitatea Craiova a intrat în partea a doua a pregătirii de vară. După revenirea din cantonamentul, preponderent fizic, de la Râmnicu Vâlcea, antrenorul Dănuţ Pascu a programat pentru elevii săi antrenamente în Sala Sporturilor din Bănie, jucătorii trecând la lucrul cu mingea. În această săptămână, antrenorul craiovean a reuşit să perfecteze trei meciuri de pregătire. Primul a avut loc aseară, la Piteşti, acolo unde echipa SCM-„U“ Craiova a întâlnit o formaţie din Emiratele Arabe Unite, afată în turneu de pregătire în România.
Vineri, oltenii se vor deplasa la Târgovişte, urmând să joace în compania echipei locale MCV, care activează tot în Divizia A2, dar în seria Est. Ultimul amical al „alb-albaştrilor“ în această săptămână va fi sâmbătă, la Ploieşti, cu CS Videoclip, componentă tot a seriei Est din divizia secundă masculină de volei.
„Aceste amicale erau necesare, având în vedere că avem o echipă tânără, formată în mare parte din juniori“, a spus antrenorul Pascu. Cu mai puţin de o lună înainte de debutul campionatului, formaţia din Bănie caută un libero. „Nu reuşim să găsim acel libero de care avem nevoie. Sunt puţini de valoare în ţară, dar şi aceia au angajamente solide cu alte cluburi. Vom găsi noi o soluţie până la urmă“, a adăugat Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS