10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRangers a rezistat la Belgrad

Rangers a rezistat la Belgrad

Formaţia scoţiană Glasgow Rangers a reuşit să smulgă un rezultat de egalitate la Belgrad, scor 0-0, în faţa formaţiei Steaua Roşie, în manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi s-a calificat în faza grupelor, graţie victoriei obţinute în tur (0-1). Împinsă de la spate de 60.000 de suporteri, Steaua Roşie s-a aruncat în atac încă de la început şi a ratat deschiderea scorului în minutul 2, când şutul lui Burzanovic de la opt metri a fost respins de portarul Allan McGregor. Pe fondul unei posesii mai bune, sârbii s-au mai apropiat de poarta oaspeţilor de două ori, protagonist fiind de fiecare dată fundaşul stânga Dusan Andjelkovic, care a greşit ţinta în minutele 18 şi 34 din poziţii bune. Cu puţin timp înainte de pauză, Andjelkovic l-a pus la grea încercare pe McGregor.
Repriza secundă s-a disputat după acelaşi scenariu, Steaua Roşie dominându-şi teritorial adversarul. Gazdele nu şi-au mai creat însă ocazii clare de gol, cea mai mare oportunitate de a înscrie fiind trecută în contul scoţienilor, în minutul 57, când  Jean-Claude Darcheville s-a debarasat de fundaşul care îl marca dar a şutat puţin pe lângă poartă. Mai târziu, în urma unui contraatac, şi-a încercat norocul şi Lee McCulloch, dar portarul sârbilor, Ivan Randjelović, a fost la post.
În ultimele zece minute ale întâlnirii, echipa sârbă a luat cu asalt careul lui Glasgow, dar nu a putut înscrie golul care ar fi dus meciul în prelungiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU