22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool s-a distrat cu Toulouse

Liverpool s-a distrat cu Toulouse

Finalista Ligii Campionilor din acest an, constrânsă să joace în preliminariile competiţiei, s-a impus uşor în faţa francezilor de la Toulouse, cu 4-0, şi a reuşit să acceadă în faza grupelor.
Englezii porneau clar ca favoriţi în meciul retur, fiind la adăpostul victoriei cu 1-0 obţinute în Franţa şi au reuşit să facă şi spectacol în faţa propriilor fani. Fără Steven Gerrard, Fernando Torres şi Jamie Carragher, dar cu Peter Crouch în teren din primul minut, elevii lui Rafael Benitez au luat cu asalt poarta lui Toulouse. Crouch a ratat prima mare ocazie după un sfert de oră de joc, lovitura sa de cap trecând pe lângă bară. Peste trei minute, gigantul atacant a reuşit să trimită mingea în plasă, după o centrare a lui Kuyt. Acesta din urmă a fost şi el aproape de gol, dar a şutat în transversală. Singura fază de atac mai închegată a francezilor nu a putut fi finalizată la sfârşitul reprizei de Johan Elmander, blocat în momentul şutului de Riise.
La două minute de la reluare, englezii au mai punctat o dată, prin Hyypiä, care a urcat în careul oaspeţilor la un corner executat de Yossi Benayoun şi a reluat imparabil în plasă. După alte câteva ocazii de gol ratate de „cormorani“, Kuyt a reuşit să ducă scorul la 3-0 în minutul 87, în urma unei combinaţii cu alt olandez, Ryan Babel. În ultimul minut de joc, acelaşi Kuyt a stabilit scorul final, de data aceasta după o centrare a lui Benayoun. Liverpool va fi cap de serie la tragerea la sorţi programată mâine. Marţi seară, ar fi trebuit să se joace şi meciul AEK Atena – FC Sevilla, dar a fost amânat din cauza decesului fundaşului Antonio Puerta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII