7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordache se teme de Gloria Buzău

Iordache se teme de Gloria Buzău

Deşi la Târgu Jiu va sosi o echipă nou-promovată, Gloria Buzău, fotbalistul „pandurilor“ Ilie Iordache atenţionează că meciul va fi foarte dificil. Acesta anticipează o tactică ultradefensivă a echipei lui Ştefan Stoica, apărarea buzoienilor fiind astfel greu de desfăcut. „O să fie cel mai greu meci al nostru de până acum. Gloria o să vină să se apere şi va fi greu să dăm gol“, a spus Iordache. Fotbalistul este mulţumit de bilanţul echipei în acest debut de sezon, dar are aşteptări mai mari de la jocurile din deplasare, unde gorjenii au acumulat un singur punct, la Universitatea Cluj. „Ne aşteptam să avem o evoluţie mai bună anul acesta. Sunt şapte puncte meritate, dar eu zic că se putea şi mai mult dacă aveam mai mult tupeu la Cluj şi Timişoara. Sperăm să câştigăm meciurile de acasă, care sunt foarte importante, şi, unde se poate, să luăm puncte şi de afară. Anul trecut nu am luat prea multe puncte din deplasare, dar anul acesta sperăm să avem mai mult curaj şi să venim cu mai multe. Toate echipele din Liga I se bazează pe meciurile de acasă şi e foarte greu să câştigi în deplasare. Îţi mai trebuie şi un arbitraj bun şi noi, din păcate, nu prea am avut. Curaj ne mai trebuie, că echipă avem“, a susţinut Iordache.
Jucătorii de la Pandurii au apreciat atitudinea publicului la meciul cu Universitatea Craiova şi vor ca suporterii să fie alături de ei şi cu Gloria Buzău. „Publicul s-a comportat foarte bine.  Ne-am bucurat că şi la meciul cu Craiova a fost alături de noi. Nu ne aşteptam, având în vedere că anul trecut nu prea au fost cu noi. Nota 10. Să vedem acum cu Gloria Buzău ce va fi“, a mai spus Iordache.

Radovanovic, înapoi în Bosnia

După o experienţă nereuşită la Târgu Jiu, atacantul Igor Radovanovic a ales să se întoarcă în Bosnia şi va evolua, cel mai probabil, la fostul său club, Slavia Sarajevo. Pandurii Târgu Jiu l-a împrumutat pe Radovanovic pentru un an fără pretenţii materiale. „90 la sută voi juca la Slavia Sarajevo, fostul meu club, dar sunt şi alte soluţii în Bosnia“, a declarat Radovanovic, care a refuzat ofertele de la Minerul Motru şi CSM Râmnicu Vâlcea. Atacantul bosniac a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu câteva zeci de minute în sezonul trecut şi nu a marcat nici un gol, antrenorul Eugen Neagoe renunţând în vară la serviciile sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS