21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM doreşte calificarea la Balş

CSM doreşte calificarea la Balş

CSM Râmnicu Vâlcea îşi doreşte pentru acest sezon un parcurs cât mai lung în Cupa României şi un meci cu o formaţie din primul eşalon în fazele superioare. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan vor debuta în această competiţie astăzi, la ora 17.30, la Balş, contra unei echipe din eşalonul trei şi par favoriţi la calificare. Vâlcenii au jucat în această pauză competiţională un amical contra adversarei de astăzi, terminat la egalitate, 3-3, CSM folosind însă şapte juniori.
Bondrea spune că va conta în acest meci pe mulţi dintre fotbaliştii nefolosiţi în campionat, în teren putând intra Zoicaş, Bucă, Şerban, Mocioacă, Dandea şi Mihai Lungan. „E rău că se joacă marţea şi nu miercurea, cum cred eu că era normal. Oricum, voi folosi mulţi fotbalişti noi, să vedem ce soluţii mai pot apărea la fundaşii centrali sau în atac. FC Balş este o echipă ambiţioasă care şi-a propus promovarea, dar asta nu e o problemă, pentru că mai toate echipele, indiferent de eşalon, îşi propun promovarea. În concluzie, mergem să facem un meci bun şi, normal, să ne calificăm, chiar dacă un eventual eşec nu cred că ar fi o tragedie“, a precizat antrenorul craiovean. FC Balş, echipă pregătită de Aristică Cioabă şi Alin Trică, a eliminat în runda precedentă pe Alro Slatina, iar în campionat a debutat cu un semieşec pe propriul teren, 2-2 cu Dunărea Calafat, după un meci pe care l-a avut în mână.
Tot astăzi, în faza a IV-a a Cupei României, vor mai intra în joc trei echipe oltene. Minerul Motru va întâlni pe teren propriu pe FCM Reşiţa, în timp ce Armata Craiova se va lupta pentru un loc în faza următoare cu proaspăta divizionară B Drobeta Turnu Severin. Mâine va fi rândul celor de la FC Caracal să joace în competiţia KO, adversara trupei lui Nae Ungureanu fiind FC Piteşti. Partidele se vor disputa într-o singură manşă, în caz de egalitate urmând prelungiri şi, eventual, lovituri de departajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS