17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBerbecaru vede Oltchimul tot în top

Berbecaru vede Oltchimul tot în top

Conducătorul delegaţiei Oltchim la turneul amical de la Debrecen, vicele Petre Berbecaru, este mulţumit de parcursul vâlcencelor, care au terminat competiţia cu trei victorii în tot atâtea meciuri. „A fost un turneu puternic şi util, ultimul înainte de startul campionatului. Au fost patru echipe care vor lua startul în Liga Campionilor, iar Oltchim a câştigat trofeul, mai ales că în finala cu Debrecen am fost şi furaţi de arbitri şi ne-au lipsit multe titulare. Surpriza neplăcută pentru mine a fost Krim Ljubljana, care abia a terminat pe trei, chiar dacă a avut toate vedetele, mai puţin pe Bodnieva“, a spus oficialul vâlcean. „Va fi greu fără Gatzel şi Gheorghe, dar va trebui să ne descurcăm. Partea bună este că Lecuşanu joacă din ce în ce mai bine şi ne va ajuta mai mult decât în sezonul trecut“, a completat Berbecaru.
După turneul de la Debrecen, handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au primit liber până mâine dimineaţă, când este programată reunirea lotului. La antrenamente se vor prezenta şi cele două sportive care au fost accidentate, Steluţa Luca şi Valentina Ardean Elisei, care vor intra în program normal de pregătire.

Astăzi se decide soarta Talidei

La sediul Federaţiei Române de Handbal va avea loc astăzi şedinţa Consiliului de Administraţie, cel mai interesant punct de pe ordinea de zi fiind cazul Tolnai, handbalistă care a fost suspendată pentru opt luni de Comisia de Disciplină pentru dublă semnătură cu HC Zalău şi Rulmentul Braşov. Federalii vor decide, cel mai probabil, reducerea suspendării la trei luni pentru ca Tolnai să poată juca la Campionatul Mondial. Membrii comisiei vor avea o misiune dificilă având în vedere că altă jucătoare de lot naţional, Carmen Amariei, este pe cale să semneze cu Braşov, după ce o făcuse şi cu Universitatea Jolidon Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS