17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbare de obiectiv

Schimbare de obiectiv

Partida de debut a celor două echipe are o conotaţie aparte, în sensul că atât FC Caracal, cât şi Poli II au suferit modificări de lot pe ultima sută de metri. Gazdele i-au pierdut pe S. Popescu, Boroiban şi Pasăre, trei piese grele în angrenajul echipei, şi au primit, sub formă de împrumut, pe tinerii Universităţii II Piko, Costea II şi Firţulescu. „Prin cederea la Vâlcea, peste noapte, a celor trei titulari, lotul Caracalului este neîntregit, cum se spune, eu, ca antrenor, fiind lăsat cu ochii în soare! Vom aborda acest sezon cu o formaţie destul de schimbată, dar vrem să ne clasăm pe un loc onorabil. Meciul cu Poli II aş vrea să-l câştigăm, deşi este unul destul de dificil. O victorie cu Timişoara ar însemna pentru noi, în contextul celor întâmplate în ultimele zile, un debut extraordinar“, a afirmat ieri Nae Ungureanu.
Lotul lui Poli II Timişoara a fost definitivat ieri, patronul Marian Iancu făcând joi seară o asociere în participaţiune cu FCM Reşiţa, ceea ce a dus la modificarea loturilor celor două echipe din Liga a II-a, 14 jucători de la Poli II ajungând joi la Reşiţa, bănăţenii având acum stabilit un obiectiv îndrăzneţ, promovarea în Liga I. Astfel, la Poli II, echipă antrenată de fraţii Iosif şi Ilie Rotariu, au rămas câţiva juniori, plus cei la care va renunţa Duşan Uhrin jr.
„Roşu“ ar putea trimite astăzi în teren formaţia: Zdrîncă – Vîrlan, Săvulescu, Igant, Militaru – Stemat, Firţulescu. D. Mihai – Aria, Şerban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS