10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii lui Toacsen, neînvinşi acasă

Pandurii lui Toacsen, neînvinşi acasă

Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu a obţinut două victorii în prima zi a turneului „Cupa Primăriei“, organizat la Târgu Jiu. Oltenii au învins pe Universitatea Piteşti, scor 30-24, şi pe CSM Medgidia, scor 28-25. În cel de-al treilea joc al competiţiei, echipa pregătită de Sorin Toacsen a remizat, scor 25-25, cu Romvag Caracal, dar adevăratele teste sunt meciurile cu Dinamo Bucureşti (programat aseară după închiderea ediţiei) şi cu Steaua Bucureşti, astăzi de la ora 12.30. Dacă în primul meci antrenorul-jucător Sorin Toacsen a preferat să-şi dirijeze elevii de pe banca de rezerve, poarta fiind apărată de Rădulescu, în jocul cu Medgidia Toacsen a făcut diferenţa pe final, când a apărat extraordinar. Tehnicianul oltean susţine că echipa se află în căutări, fiind nemulţumit în special de faza de apărare. „Suntem pe drumul cel bun, mai este mult de muncă, dar tocmai de aceea facem meciuri de pregătire, să fim apţi fizic, psihic şi tactic la începerea campionatului.  În apărare sunt tot timpul probleme, dar vom reuşi să reglăm ceea ce e de reglat. Să nu uităm că sunt jucători accidentaţi, dar sperăm să-şi revină cât mai repede“, este concluzia lui Toacsen.
Pe lângă Energia Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Piteşti, la turneul de la Târgu Jiu mai participă Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CSM Medgidia şi Romvag Caracal, fiecare echipă disputând câte cinci meciuri pe parcursul a trei zile. Astăzi sunt programate ultimele trei jocuri ale competiţiei, Romvag Caracal – CSM Medgidia (ora 9.00), Dinamo Bucureşti – Universitatea Piteşti (ora 10.45) şi Energia Pandurii – Steaua Bucureşti (ora 12.30).

Sală cochetă la Târgu Jiu

Sala Sporturilor, renovată şi modernizată, a fost inaugurată ieri, investiţia depăşind 20 de miliarde de lei vechi. S-a schimbat suprafaţa de joc, au fost montate scaune în tribune, termopane, grupurile sanitare au fost modernizate, lucrările nu au fost încă finalizate, moderna instalaţie de climatizare nefiind funcţională, astfel că jucătorii şi spectatorii trebuie să îndure căldura sufocantă din sală.
„Sunt mulţumit de sală, dar suprafaţa de joc e nouă, alunecă, e cald. Nu e ventilaţie, nu e nimic. Până se termină lucrările va mai dura. Noi trebuie să jucăm, nu contează în ce condiţii“, a comentat Toacsen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS