14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAccidentaţii lui Lazio Roma îşi revin

Accidentaţii lui Lazio Roma îşi revin

Atacantul italian Simone Inzaghi şi fundaşul francez Mobido Diakite au fost recuperaţi de medicii echipei Lazio Roma după accidentări mai vechi şi pot evolua în partida cu Dinamo Bucureşti, din manşa secundă a turului trei al Ligii Campionilor. Cei doi fotbalişti s-au antrenat normal alături de coechipierii lor, iar antrenorul Delio Rossi i-ar putea folosi, sâmbătă, în partida cu AC Torino din prima etapă a campionatului Italiei. Fundaşul Guglielmo Stendardo s-a pregătit separat, dar va fi recuperat până la meciul cu Dinamo, la fel ca şi brazilianul Emilson Sanchez Cribari. În schimb, fundaşul Sebastiano Siviglia nu a revenit la antrenamente după operaţia de menisc, iar Stefano Mauri este incert după accidentarea la genunchi.
Pentru partidele cu Torino şi Dinamo, Rossi se gândeşte să-l folosească pe Luciano Zauri în postul de mijlocaş ofensiv, urmând ca fundaş stânga să fie titularizat sârbul Aleksandar Kolarov.
Atacantul Tommaso Rocchi şi mijlocaşii Valon Behrami şi Massimo Mutarelli s-au pregătit normal, dar nu au participat la jocul-şcoală de la finalul antrenamentului. Meciul tur dintre Dinamo Bucureşti şi Lazio, disputat la Roma, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Returul va avea loc pe 28 august, de la ora 22.00, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“, iar câştigătoarea dublei manşe din turul trei preliminar se va califica în grupele Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS