21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSunt la momentul zero

Sunt la momentul zero

Păstrat în funcţie după ce-şi anunţase demisia, antrenorul Universităţii Craiova, Florin Cioroianu, a afirmat ieri că este gata să o ia de la capăt, considerând că se află în faţa unui nou început la gruparea din Bănie. „De acum o iau de la capăt. Este un moment zero pentru mine şi pentru echipă şi ştiu ce am de făcut. Oricum, este extraordinară decizia luată de conducere în ceea ce priveşte lotul de jucători. Aş fi luat această decizie imediat după jocul pierdut la Iaşi, însă era doar o înfrângere şi ce ar fi zis lumea“, a spus Cioroianu.

Tehnicianul oltean a mai precizat faptul că va da mai mult credit tinerilor în viitoarele meciuri. „Nici un jucător al Universităţii nu mai este titular de drept, ci fiecare are şanse egale. Voi da credit tinerilor şi, dacă voi pierde, o voi face pe mâna mea sau a lor, dar mă voi simţi împăcat şi totodată curat“, a adăugat Florin Cioroianu, care a anunţat surprize în alcătuirea echipei pentru meciul cu Unirea Urziceni, evitând însă să dezvăluie numele jucătorilor care vor trece pe banca de rezerve, aceştia urmând să fie aflaţi abia în ziua meciului.

Alb-albaştrii au susţinut aseară, la cantonamentul din Lunca Jiului, singurul antrenament al zilei, de la care au lipsit cei patru excluşi, Stoica, Dina, Săceanu şi Gărgălie prezentându-se la pregătirile echipei-satelit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU