15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe vrea să încurce pe Steaua

Neagoe vrea să încurce pe Steaua

Antrenorul „pandurilor“ spune că echipa din Târgu Jiu a câştigat pe merit duelul cu Ştiinţa, iar acum speră să nu fie învins nici în Ghencea.

– Cum a fost întâlnirea cu Ştiinţa?

– S-a văzut, un meci greu, aşa cum anticipasem. Am fost bucuros că Pandurii a fost echipa câştigătoare, pe merit, asta-i opinia mea. Ce zic despre Universitatea? Nu comentez eu problemele altor echipe, nu-i problema mea, nici ce s-a spus sau scris despre noi. Le-am spus şi jucătorilor asta, să-i intereseze doar jocul din teren.

– La 0-0, Fl. Costea a trimis în bară, altul ar fi fost rezultatul dacă ar fost 0-1…

– Şansa face parte din fotbal, nu? La faza respectivă, „pandurii“ au avut şansă. Ar fi fost nedrept să luăm gol la o fază banală. Am dominat jocul până atunci, am avut ocazii clare de gol, plus că ni s-a refuzat un penalti cu doar câteva minute înainte de bara lui Costea. Şi penaltiul, ţin să spun, a fost clar, dar…

– Nu v-aţi îmbătat cu apă rece după acest meci câştigat în faţa unei echipe care a jucat modest în această etapă?

– Chiar asta le-am spus băieţilor după meci, să fim cu picioarele pe pământ, campionatul este la început, meciurile grele continuă.

Pandurii pot învinge orice echipă

 

– După meci, Cioroianu şi-a dat demisia, tu făcând astfel a patra victimă, după Costel Orac, Florin Marin şi Sorin Cîrţu, din trecutul sezon…

– Poate a fost o coincidenţă, deciziile luate de conducătorii echipelor respective îi privesc pe aceştia… Revenind la ultimul meci câştigat: multă lume nu credea că Pandurii este o echipă bună, care poate să câştige în faţa oricărui adversar. Uite că am demonstrat asta.

– Băieţii ţi-au făcut astfel un cadou, miercuri sărbătorindu-ţi ziua de naştere.

– Da.

– Sâmbătă daţi piept cu Steaua…

– Mergem să facem un meci bun. Vrem să nu pierdem!

– După meciul cu Universitatea, o agenţie de ştiri a afirmat că viitorul antrenor al Ştiinţei ar urma să fie ales dintre Neagoe şi Zenga. Ţi s-a făcut vreo propunere de la Craiova?

– Nu, nimic. Sunt sub contract cu Pandurii, nu se pune această problemă acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS