11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMancini, descoperit pe dreapta

Mancini, descoperit pe dreapta

A doua zi după înfrângerea înregistrată în faţa Romei (0-1) în Supercupa Italiei, Roberto Mancini, antrenorul echipei lui Cristi Chivu, Internazionale Milano, s-a deplasat la sediul clubului pentru a se plânge patronului Massimo Moratti că echipei îi lipseşte un fundaş dreapta de meserie.

Presa italiană a scris că flancul stâng este asigurat la Inter prin aducerea lui Cristian Chivu, însă pe cealaltă bandă, în afară de Maicon, suspendat pentru meciul cu Roma, nu există nici o alternativă. „Burdisso a avut o evoluţie execrabilă pe postul de fundaş dreapta la meciul cu Roma. Dacă vor mai apărea probleme în timpul sezonului cu Maicon, Mancini nu are jucători capabili să evolueze în acea zonă, iar antrenorul i-a cerut lui Moratti un fundaş dreapta până la încheierea perioadei de transferări“, scria, ieri, agenţia Tgcom.

Burdisso, cel care a provocat penaltiul prin care Roma a înscris unicul gol al meciului în Supercupă, nu este singurul jucător care a dezamăgit. Nici Patrick Vieira, Suazo şi Zlatan Ibrahimovic nu s-au ridicat la nivelul întâlnirii de pe „Giuseppe Meazza“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS