Acasă Sport Finală între Roger Federer şi James Blake

Finală între Roger Federer şi James Blake

Tenismanul elveţian Roger Federer a izbutit să se califice în finala Mastersului de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare de 2,2 milioane de dolari, după ce l-a învins în semifinale, în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 7-6, pe australianul Lleyton Hewitt. Numărul unu mondial îşi continuă astfel cursa de câştigare a celui de-al 50-lea trofeu din carieră, dar pentru asta trebuie să-l învingă pe americanul James Blake, care a cunoscut succesul în faţa rusului Nikolay Davydenko (numărul 5 ATP), cu scorul de 6-4, 6-2.
„Întotdeauna este greu să lupţi împotriva lui Hewitt. Te face să ratezi atât de mult, aşa încât sunt foarte fericit că am trecut mai departe. E o victorie mare“, a spus Federer la finalul partidei.
În Austria, jucătorul român Victor Hănescu a câştigat, sâmbată seară, turneul challenger de la Graz, dotat cu premii în valoare totală de 21.250 euro. În ultimul act al concursului, Hănescu l-a învins pe argentinianul Leonardo Mayer, cu scorul de 7-6, 6-2, obţinând 50 de puncte ATP şi un cec în valoare de 3.050 euro.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version