21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLungan, la CSM Vâlcea

Lungan, la CSM Vâlcea

Fotbalistul bătut de bodyguarzii lui Simota va semna un contract cu gruparea din Zăvoi şi a afirmat că nu mai pleacă de acasă.

Fotbaliştii de la CSM au fost vizitaţi ieri de unul dintre cei mai mediatizaţi jucători din ultima perioadă, Mihai Lungan, vâlceanul bătut în urmă cu câteva zile la Petroşani de bodyguarzii patronului Alin Simota, pentru că nu a fost de acord cu prelungirea contractului cu Jiul. Lungan a avut discuţii cu tehnicianul Marian Bondrea şi cu directorul general, Florin Verigeanu, şi a decis să rămână la gruparea din Zăvoi.

„Am depus memoriul la FRF. Sper să fiu declarat jucător liber şi să pot veni la Vâlcea. Sunt decis să nu mai plec de aici. Am un copil mic şi vreau să fiu aproape de familie. Mi-a ajuns cât am fost departe de casă“, a spus Mihai Lungan, care a şi primit vestea că este jucător liber de contract. Fundaşul vâlcean a afirmat că va trebui să tragă din greu la antrenamente până la debutul campionatului, pentru că nu este la parametrii maximi. „Sunt în urmă cu pregătirea, recunosc. De la acel incident nu am mai intrat pe teren. Ieri (miercuri – n.r.), de exemplu, am stat şase ore la audieri la Petroşani“, a punctat jucătorul.

Lungan va avea un contracandidat serios pe postul de fundaş stânga, pe Ionuţ Cercel, fotbalist care însă este în ultimul an de contract cu gruparea din Zăvoi, iar din iarnă are mari şanse să facă saltul la Liga I. Tehnicianul Marian Bondrea este încântat de „transferul“ lui Mihăiţă Lungan: „Este un fotbalist care are ani buni în prima ligă şi normal că ne poate ajuta. Va fi o concurenţă interesantă pe postul de fundaş stânga cu Cercel“.

 

Infirmerie plină la Vâlcea

 

Înainte de meciul de prezentare al lotului şi de startul campionatului, Marian Bondrea se teme cel mai mult de accidentări, pentru că lista cu indisponibili este deja mare, Ionuţ Cercel, Ekwalla Therry, Ionel Bucă, Bogdan Mocioacă şi Lucian Zoicaş confruntându-se cu probleme medicale. „Chiar este o problemă cu indisponibilii. Bucă începuse să joace bine şi acum are mâna ruptă, iar Zoicaş revenise şi are contractură. Mai sunt şi alţi accidentaţi şi nu e bine. Noroc cu acea amânare a campionatului, altfel nu ştiu ce se întâmpla. Pentru noi nu era tocmai bine“, a punctat „principalul“ craiovean, care este îngrijorat şi de perioada mai slabă pe care o traversează golgheterul din campionatul trecut, Iosif Melcea: „Nu ştiu ce este cu el. Posibil să aibă şi o viaţă extrasportivă necorespunzătoare. Am înţeles că în campionatul trecut a fost unul dintre cei mai constanţi jucători“.

La CSM a ajuns şi portarul Alin Râmniceanu, junior de la FC Bucharest, care se pare că l-a convins pe Bondrea să-l pătreze în lot. „Nu are un fizic impresionant, dar are reflexe bune. Oricum, mi-am dorit un junior pe care să-l pot folosi în poartă, vom vedea“, a spus Bondrea. Căpitanul echipei vâlcene, Marius Cumpănaşu, a început să facă antrenamente normale şi este posibil să revină pe teren în maximum trei săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS