11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta merge bine

FC Drobeta merge bine

Aflată în plină pregătire pentru începerea Ligii a II-a la fotbal, FC Drobeta a disputat ieri, pe stadionul „Municipal“ din Severin, un amical în compania echipei de liga a III-a Gaz Metan CFR Craiova. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile înscrise de Epure (’12), Amzucu (’31) şi Ivan (’72). Antrenorul gazdelor, Marian Bucurescu, a rulat tot lotul avut la dispoziţie şi a urmărit întărirea relaţiilor de joc, având în vedere că din lotul care a promovat se mai regăsesc doar doi jucători, Trofin şi Jenaru. Pentru severineni au evoluat ieri: Starcevici – Nikici, Amzucu, Malla, Trofin – Bucă, Moutinho, Păun, Jenaru – Boboescu, Epure. Au mai evoluat: M. Munteanu, Poiană, Purcel, Ivan, Moraru, Dembe, Crişan, Văcaru, Stroe. După amicalul pierdut săptămâna trecută la Motru, profesorul Bucurescu a renunţat la patru jucători: atacanţii Alexandru Almani şi Lorin Stroescu, fundaşul Bădoi, venit în probe de la FC Caracal şi Alin Rapcea, de la Minerul Mehedinţi. FC Drobeta va mai susţine sâmbătă un joc amical în compania echipei Minerului Mehedinţi.

La finalul partidei, puţinii spectatori prezenţi au avut surpriza să afle de la viceprimarul municipiului, Constantin Gherghe, că la şedinţa ordinară a consiliului local din 23 august, pe ordinea de zi va exista şi o hotărâre prin care municipalitatea va concesiona gratuit stadionul, pe o perioadă de cel puţin zece ani.

„Vrem să ajutăm fotbalul şi, prin hotărârea pe care consiliul local o va da, dorim ca investitorii echipei să poată moderniza stadionul, astfel încât spectatorii să se bucure de sportul-rege la Drobeta Turnu Severin“, a afirmat viceprimarul Gherghe. Stadionul nu are nici un scaun montat, vestiarele arată jalnic, iar posibila hotărâre care va face ca stadionul să fie administrat de FC Drobeta va veni cu numai două zile înainte de startul ligii a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS