16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOficiala, apreciată

Oficiala, apreciată

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost invitaţii de seamă ai finanţatorului Universităţii la inaugurarea tribunei oficiale a stadionului „Ion Oblemenco“. Noul „look“ al vestiarelor şi anexelor a fost apreciat şi de peste trei mii de suporteri olteni, care au avut la dispoziţie patru ore să le viziteze şi să intre în „pielea“ favoriţilor. Atât preşedintele FRF, cât şi cel al Ligii Profesioniste de Fotbal au fost plăcut impresionaţi de ceea ce s-a realizat la fostul „Central“.
„Toată lumea spunea că la Craiova s-a făcut ceva de vis, dar nu credeam. Universitatea are o arenă foarte frumoasă şi cochetă, la fel cum au marile cluburi europene“, a spus Mircea Sandu, fiind completat de Mitică Dragomir: „Da, au pornit de la zero, au revenit pe prima scenă, au condiţii de cinci stele, acum trebuie să facă şi o echipă de cupe europene“.
Patronul Ştiinţei a spus că regretă că echipa naţională nu va juca împotriva Olandei pe „Ion Oblemenco“: „Am făcut eforturi mari să finalizăm lucrările într-un timp atât de scurt. Victor Piţurcă a copilărit aici, în Craiova, trebuia să se gândească la acest public, la ce ar fi însemnat pentru suporterii olteni un asemenea meci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII