12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVioleţii, violenţi!

Violeţii, violenţi!

Terenul din Timişoara nu le prieşte oltenilor lui Eugen Neagoe, deoarece ieri Pandurii a înregistrat cea de-a patra înfrângere pe „Dan Păltinişanu“: trei meciuri în campionat (incluzându-l şi pe cel de aseară) şi unul în Cupa României, în partida cu Rapid, din semifinalele ediţiei trecute.

Cum toată după-amiaza de ieri a plouat, doar 1.000 de spectatori s-au încumetat să vină la meci, dintre care 15 din Târgu Jiu.

În primele 20 de minute, partida a avut un ritm alert, apoi a scăzut în intensitate. Gazdele au deschis scorul repede, prin Gigel Bucur (‘7), iar oaspeţii au egalat prin Ilie Iordache (’13, p), ca urmare a unui fault al lui Abiodun asupra lui Djakpa. Alexa, care la începutul meciului l-a lovit pe Djakpa, nu s-a dezminţit, faultându-l dur apoi pe Ad. Popescu, dar centralul Kovacs i-a arătat doar cartonaşul galben şi numai pentru ultima intervenţie (’39), deşi Popescu, accidentat, a părăsit terenul!

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Ganea a deviat în plasă centrarea lui Karamyan, 2-1 (’40). La reluare, Bucur a majorat scorul, 3-1 (’48). Timişorenii au dominat repriza a doua, dar au fost destul de agresivi, Djakpa ajungând cu ambulanţa la spital după o ciocnire cu Torje. Cu câteva minute înainte de finalul partidei, Ganea a văzut roşu, tot pentru faulturi repetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS