12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuan nu vrea să fie comparat cu Chivu

Juan nu vrea să fie comparat cu Chivu

Fundaşul brazilian Juan, achiziţionat în această vară de echipa de fotbal italiană AS Roma, pentru a acoperi golul lăsat în defensiva „giallorossa“ de plecarea lui Cristian Chivu la Internazionale Milano, a declarat că stilul său de joc este diferit de cel al căpitanului reprezentativei României. „Nu vreau să aud făcându-se comparaţii între mine şi Chivu“, a spus Juan, fost component al formaţiei germane Bayern Leverkusen. Brazilianul a adăugat că, în plan tactic, este diferit de român, deoarece el este preocupat mai mult de siguranţa defensivei decât de participarea la faza ofensivă. „Chivu este un mare fotbalist, dar fiecare are caracteristicile proprii. Eu sunt genul de jucător care se gândeşte în primul rând la defensivă, caut să dau siguranţă şi plec în atac doar atunci când sunt convins că pot face acest lucru“, a spus fotbalistul sud-american.

La rândul său, directorul tehnic al clubului AS Roma, Bruno Conti, a spus că românul Chivu este legat strâns de impresarii săi.

„Chivu este un adevărat profesionist şi un foarte bun jucător. Transferul său la Inter este o poveste începută cu multă vreme în urmă, iar jucătorul a fost condiţionat de impresarii săi, de care este strâns legat. Nu a putut refuza oferta de la Inter şi astfel s-a aflat în dificultate. A făcut această alegere şi eu îi urez mult succes. Important este ca împotriva Romei să nu joace la nivelul la care a făcut-o în ultimii ani, când a fost la noi“, a spus Conti.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU