10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-ar mulţumi şi cu o remiză

Pandurii s-ar mulţumi şi cu o remiză

Antrenorul Eugen Neagoe a anunţat că va face mai multe schimbări în echipă şi că s-ar mulţumi cu un scor alb.

Un egal şi o victorie în primele două etape şi „pandurii“ se pot felicita pentru debutul bun de campionat. Greul însă abia începe, pentru trupa lui Eugen Neagoe (foto) urmând trei meciuri de foc, cu Poli Timişora, Universitatea Craiova şi Steaua. Primul hop va fi astăzi, pe Bega, unde gorjenii speră să reuşească surpriza etapei, chiar dacă din primul unsprezece vor lipsi Robert Vancea, care acuză unele dureri la genunchi, şi, probabil, Ilie Iordache, de asemenea, cu probleme medicale. Pe lista indisponibililor se adaugă Rus, Orac şi Dedu.

Neagoe e optimist

„Plecăm la Timişoara încrezători în forţele noastre, chiar dacă adversarul este puternic. Am demonstrat că formăm un grup puternic şi echipele încep să se teamă noi. Cu siguranţă vor fi schimbări în echipă la partida de la Timişoara“, a spus antrenorul Neagoe. Acesta a dezvăluit că nu se teme de publicul din Timişoara, dar a recunoscut că îi este frică de ceva: „Mă tem numai de jocul echipei noastre. Sper să reuşim un joc aşa cum ne dorim, cum ne pregătim în fiecare zi. Nu ar fi nici o tragedie dacă meciul s-ar termina 0-0“.

Poli ia meciul în serios

De partea cealaltă, Timişoara, care a reuşit să smulgă un punct CFR-ului etapa trecută, nici nu se gândeşte că s-ar putea împiedica de Pandurii. „Partida cu cei de la Târgu Jiu este la fel de importantă ca şi celelalte. Nu contează că jucăm cu Dinamo, Steaua, Rapid sau Târgu Jiu. Important pentru noi este să tratăm acest meci la fel de serios. Şi, pe lângă o evoluţie bună, ne-ar bucura dacă am avea şi un rezultat pozitiv. Nu avem nici un jucător accidentat. Singurul care nu va evolua este McKain, suspendat în urma cartonaşului roşu din meciul cu CFR Cluj, din etapa trecută“, a anunţat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director al clubului Poli Ştiinţa Timişoara.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS