10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au şanse la Timişoara

Pandurii au şanse la Timişoara

Chiar dacă antrenorul oltean se confruntă cu unele probleme de lot, el speră ca la Timişoara elevii lui să repete jocul bun din meciul cu Oţelul Galaţi.

Echipa Pandurii Târgu Jiu  pleacă, în această dimineaţă, la ora 8.30, spre Timişoara, urmând ca în această seară, la ora 18.00, să efectueze un antrenament în oraşul de pe Bega. Pentru meciul cu Poli, de mâine, de la ora 18.45 (Naţional TV), antrenorul Eugen Neagoe se confruntă cu unele probleme de lot. Pe lângă Alin Rus, accidentat (ruptură), şi Alexandru Dedu (infecţie), „Geană“ mai are doi fotbalişti incerţi. Este vorba de Robert Vancea şi Daniel Orac, ambii fiind ieri plecaţi la Petroşani, pentru investigări prin rezonanţă magnetică.
La antrenamentul de aseară a participat şi „chinezul“ Sorin Vintilescu, el revenind acasă după călătoria nereuşită în China, dar atacantul „pandurilor“ nu intră în vederile lui Neagoe pentru partida de mâine, de la Timişoara, fiind obosit după drumul în Asia. El va rămâne în Târgu Jiu, iar de săptămâna viitoare va intra în programul normal de pregătire.

Guso, convocat la naţionala Bosniei

Despre meciul cu Poli, Eugen Neagoe a afirmat ieri: „Respect echipa Poli, are în lot jucători valoroşi şi sunt într-o formă bună. I-am urmărit la TV în meciul de la Cluj, 2-2 cu CFR. Cu toate că au, repet, o echipă bună, nu înseamnă că îmi este teamă. Noi am jucat bine cu Oţelul Galaţi, o echipă care a ajuns în Cupa UEFA, dar acum ne gândim la meciul următor, cel cu Timişoara. Încercăm să jucăm aşa cum am făcut-o cu gălăţenii sau chiar mai bine. Avem şansa noastră, trebuie s-o valorificăm. Mă confrunt însă cu unele probleme de lot, dar aşa-i în fotbal. Totuşi, s-ar putea ca, până la jocul de sâmbătă seară, să pot alinia o formaţie care să lupte de la egal la egal cu gazdele şi n-ar fi exclus ca din lista celor incerţi să pot beneficia de vreunul“.
După ce fundaşul ivorian Constant Djapka a primit vestea convocării la naţionala Coastei de Fildeş pentru meciul din 22 august, cu Senegal, alt stranier din lotul celor de la Târgu Jiu a primit o convocare. Portarul Adnan Guso a fost chemat de selecţionerul Bosniei pentru amicalul cu Croaţia, din 22 august, de la Sarajevo.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS