10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorian Marin vrea să antreneze Camerunul

Dorian Marin vrea să antreneze Camerunul

Antrenorul român Dorian Marin se numără printre cei aproximativ 80 de tehnicieni care candidează pentru postul de selecţioner al Camerunului. Printre candidaţi se numără, alături de Marin, nouă germani, patru argentinieni, doi belgieni, trei bosniaci, opt brazilieni, cinci camerunezi, un chilian, doi danezi, şase spanioli, 11 francezi, un ungur, 13 italieni, un nigerian, un galez, un peruan, şase portughezi, un slovac, patru englezi şi un uruguayan. Pe lista dată publicităţii de federaţia cameruneză se află şi antrenori cunoscuţi pe plan mondial, precum Otto Pfister, Philippe Troussier şi Jean-Pierre Papin.
Federaţia Cameruneză de Fotbal (FECAFOOT) va întocmi o listă de cinci antrenori, din care va alege viitorul selecţioner, succesorul olandezului Arie Haan, care a demisionat în martie 2006, şi al tehnicianului Jules Frederic Nyongha, care s-a ocupat de echipă în ultimul an.
Dorian Marin a fost până în această vară director tehnic al echipelor de seniori şi tineret ale statului Eritreea. Marin a reuşit calificarea echipei Under-17 a micului stat african la Campionatul Africii din acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS