17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, emoţionat ca un debutant

Chivu, emoţionat ca un debutant

Căpitanul tricolorilor, Cristian Chivu, a spus miercuri seară că este emoţionat după ce a jucat primul meci în Italia pentru echipa Internazionale Milano, în cadrul competiţiei dotate cu trofeul Birra Moretti, pe care campioana Italiei l-a câştigat după ce a trecut de formaţiile SSC Napoli şi Juventus Torino. „Sunt emoţionat după primul meci în Italia cu Inter Milano. Aceste partide sunt importante, deoarece putem vedea în ce punct am ajuns cu pregătirea. Antrenorul Roberto Mancini mă susţine şi acest lucru îmi face plăcere“, a spus Chivu.
Internaţionalul român, care nu a jucat decât în minipartida cu Napoli, a fost considerat cel mai slab jucător al Interului, site-ul goal.com notându-l cu 4,5.
„Se spune că s-a antrenat bine cu Roma. Se spune că nu a avut probleme de acomodare. Se spune că este un campion. Cu toate astea, a avut dificultăţi. Nu s-a înţeles prea bine cu Materazzi, dar nici cu ceilalţi colegi din defensivă“, a scris goal.com.
Internazionale Milano a câştigat trofeul Birra Moretti după ce a învins pe SSC Napoli, cu         2-0 (Stankovici şi Suazo), şi pe Juventus Torino, cu 1-0 (Cesar). În primul meci al turneului, Juventus a trecut de Napoli, cu 1-0 (Del Piero).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS