5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a renunţat la Nănescu, Vlada rămâne în discuţie

S-a renunţat la Nănescu, Vlada rămâne în discuţie

BC Râmnicu Vâlcea a renunţat la un jucător pe care l-a avut în lot în sezonul trecut. Viorel Nănescu, adus în vara anului trecut de la Iaşi, nu a avut şansa să confirme, fiind mai mult accidentat, motiv pentru care a fost pus pe liber de conducerea tehnică. „Viorel Nănescu nu s-a ridicat la standardele impuse pentru acest sezon. Nu a mai fost chemat la lot“, a declarat preşedintele clubului, Mircea Biţă. În schimb, gruparea vâlceană a început tratativele cu alt jucător, fiind vorba despre Liviu Dumitru, care a activat în sezonul trecut la BCMUS Argeş Piteşti. „Discuţiile cu Dumitru sunt la început. Antrenorul Ozren Seleskovic va avea ultimul cuvânt“, a punctat Mircea Biţă.
După ce a fost anunţat că nu mai este nevoie de serviciile lui, sârbul Vladimir Milosevic a fost rechemat la echipă, urmând ca bosniacul Seleskovic să se pronunţe în privinţa acestuia în zilele viitoare.

De trei ori cu Braşov în zece zile

Federaţia Română de Baschet a stabilit şi partidele din prima rundă a Cupei României la baschet masculin. Surpriza nu a fost destul de mare pentru jucătorii grupării BC Râmnicu Vâlcea când au aflat că vor juca în compania celor de la Cuadripol Braşov, aceeaşi echipă fiind adversara vâlcenilor şi în prima rundă a campionatului naţional.
CSU Braşov a fost echipa pe care Nicolae şi compania au întâlnit-o la finalul sezonului trecut, în play-out. Atunci, câştig de cauză au avut ardelenii, care au trimis echipa, pregătită la vremea aceea de Cristi Achim, la baraj. Acum, cu un nou tehnician pe bancă, bosniacul Ozren Seleskovic, BC Râmnicu Vâlcea vrea să demonstreze că îşi merită locul în Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS