Acasă Sport Amical cu scântei la Depou

Amical cu scântei la Depou

Ambiţii mari la meciul de verificare dintre Gaz Metan CFR Craiova şi selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei, desfăşurat marţi seară pe stadionul de la Depou.
Jucătorii formaţiei din Liga a III-a, cât şi cei din echipa amatorilor au intrat determinaţi pe teren, dornici să confirme pentru a-i convinge pe antrenori că merită un loc de titular.
Nu puţine au fost fazele în care duelurile au fost mai mult decât bărbăteşti. Partida s-a încheiat cu victoria selecţionatei pregătite de Sorin Pătraşcu şi Cornel Roman, scor 2-1, golurile fiind reuşite de Gae, Ţenovici, respectiv Vâlvoi.
Trioul de antrenori de la Gaz Metan CFR, format din Cristea Boldici, Ionel Luţă şi Valentin Ionel, a trimis în teren următorii jucători: Rizan – Grecu, Rioşeanu, Trănculescu, Zamfir – Matei, Duculescu, Păpălă, Giurcă – Lăpădat, Buzărnescu.
În repriza secundă au mai intrat: Mitroi, Tănase, Dănănae, Palcău, Iordache, Anuţa, Radu, Niţă, Vâlvoi, Stan, Nicu. Sâmbătă, CFR Gaz Metan Craiova va juca în deplasare cu FC Caracal. Selecţionata de amatori a avut următoarea alcătuire: Ionele – Dimian, Bălan, Hrelea, Enache – Mărăcine, Stuparu, Chiliman, Bădoi – Goge, Vintilă. Au mai jucat: Popa (portar), Guţă, Ţenovici, Mic, Stănculescu, Gae şi Berbecel.
„A fost un joc disputat, echilibrat. Jucătorii noştri s-au mişcat bine, dar au făcut şi unele greşeli pe care trebuie să le îndreptăm“, a spus antrenorul Sorin Pătraşcu.
Următorul amical al amatorilor se va juca marţea viitoare, la Giurgiţa. În timpul partidei de marţi seară, antrenorul principal al gazdelor, Cristea Boldici, a avut un schimb dur de replici cu Alin Chiliman, căpitanul amatorilor, legitimat la AS Prometeu. „Am fost puţin nervos, dar până la urmă ne-am împăcat“, a spus fratele antrenorului cu portarii din naţionala României, Gabi Boldici.

Exit mobile version