14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlonso regretă că a fost retrogradat

Alonso regretă că a fost retrogradat

Campionul mondial en-titre, Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), susţine că, dacă nu ar fi retrogradat pe locul şase al grilei de start de la Hungaroring, ar fi putut câştiga Marele Premiu al Ungariei. Alonso, care s-a clasat pe locul patru, a spus că este mulţumit de cursa făcută          de el.
„Puteam să termin cel mult pe podium, în condiţiile în care am plecat de pe locul şase. Până la urmă, nu a fost aşa, însă locul patru este mai bun decât cinci“, a spus Alonso.
Finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari, locul doi) a declarat că nu este fericit după rezultatul de la GP-ul Ungariei deoarece nu a atins obiectivul de a recupera puncte în faţa celor mai mari trei rivali ai săi.
„Ştiam că putem conta pe o maşină foarte bună în cursă, ceea ce am demonstrat, atâta timp cât pista a fost liberă în faţa mea, însă nu a fost suficient pentru a câştiga. Am încercat să înving, dar nu am avut şansa de a-l depăşi pe Hamilton“, a explicat Raikkonen.
Germanul Nick Heidfeld (BMW Sauber), clasat pe poziţia a treia, a spus că pentru el cursa a fost superbă. „Este a doua clasare a mea pe podium în acest sezon“, a adăugat pilotul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS