Acasă Sport Colţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la office@gds.ro, pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

un om
E inteligent Cioroianu, aşa că o să dezlege dilema. Îmi place că e modest, tace şi face! Ar fi ideal să învingem la Iaşi şi după aceea să câştigăm şi în faţa CFR-ului!

suporter
Păi dacă Ştiinţa se mulţumeşte cu un egal cu Iaşi, de unde o să ia punctele pentru Cupele Europene? Şi apoi, ce motivaţie mai au jucătorii dacă ştiu că patronul se mulţumeşte cu egal? Păguboasă mentalitate!

s@mriten
Ştiaţi că Universitatea Craiova nu este pe numele lui Adrian Mititelu? Ştiaţi că toate afacerile lui Mititelu sunt pe numele vărului său, Sorin Joavina? (un interlop cunoscut sub porecla de Lubeniţă). Ştiaţi că vicepreşedintele Universităţii, Lucian Mitu, este unul dintre cei mai înfocaţi fani din Craiova ai Stelei? Ştiaţi că în sezonul trecut Adrian Mititelu a încercat să cumpere meciul cu Gloria Bistriţa, dar s-a opus Fane Stoica şi de atunci a început să-l sape împreună cu Cristescu? Ştiaţi că la Ediţie Specială se scrie după dictare? Ştiaţi că la stadionul „Ion Oblemenco“ WC-urile nu funcţionează? Ştiaţi că la meciurile de pe stadionul „Ion Oblemenco“ o fântână cu un singur fir de apă deserveşte întreaga tribuna a II-a, adică vreo câteva mii de oameni? Ştiaţi că majoritatea scaunelor de pe „Ion Oblemenco“ sunt crăpate şi murdare la fiecare meci? Ştiaţi că de când Adrian Mititelu este patron nu a fost niciodată stadionul plin? Ştiaţi că Adrian Mititelu plăteşte ziarişti de la presa centrală ca să scrie despre el şi despre echipă numai de bine? Ştiaţi că jucătorul australian Spase Dilevski a fost adus gratis de la Queensland Roar, iar Mititelu şi Ediţie
ne-au prostit, spunând că a dat 500.000 de dolari pe el? Ştiaţi că Universitatea Craiova nu are nici un sponsor pe tricou? Ştiaţi că Adrian Mititelu a luat cu japca pământurile a sute de ţărani din zona Işalniţa? Ştiaţi că Adrian Mititelu are pile sus-puse pe la Bucureşti, care tot pun deoparte dosarele în care este acuzat de mai multe lucruri murdare? Ştiaţi că Adrian Mititelu nu are niciodată curaj să iasă singur pe stradă să se plimbe, fiind căutat de mai mulţi cămătari la care are datorii? Ştiaţi că Adrian Mititelu, de-a lungul timpului, a agresat sexual mai multe angajate ale cotidianului Ediţie Specială, iar majoritatea celor în cauză şi-au dat demisia? Ştiaţi că la meciul din campionatul trecut cu Unirea Urziceni Adrian Mititelu şi Silvian Cristescu au ordonat evacuarea Peluzei Sud şi amendarea suporterilor doar pentru că îl înjurau pe el? (…)

spectatoru’
Păi dacă tot suntem la capitolul „Ştiaţi că?“, să vă spun şi eu: Ştiaţi că, de câte ori am scris un comentariu la Ediţie în care i-am atacat pe ziariştii de acolo, nu mi s-a publicat? Şi nu conţinea cuvinte obscene sau ceva de genul ăsta. Îi făceam doar analfabeţi şi incompetenţi.

ioan
E clar că s@mriten este un angajat al lui Mititelu, care nu-l mai suportă pe boovean. Ştie prea multe din interiorul echipei, al clubului şi Ediţiei.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version