Acasă Sport Colţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la office@gds.ro, pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

 dan
Sunt un craiovean mutat în Zalău de doi ani. M-a uns la suflet meciul cu Constanţa, mai ales că pe aici cam toată lumea e stelistă şi colegii de serviciu mă şicanau cu Divizia B. Baftă în continuare băieţilor, s-o ţină tot aşa, să închidem gura tuturor „capitaliştilor de ocazie“.

roobin
Cred că ar trebui să trimiteţi o telegramă ieşenilor, să îi anunţaţi oficial. Dar ce mă mai mir, când înaintea meciului de la Constanţa (cu Constanţa – n.r.) aţi fost singurii care aţi bătut toba că vom avea spioni pe litoral. Ce naiba de ziar local sunteţi?

s@mriten
Roobin, un ziar, fie el local, fie naţional sau internaţional, trebuie să „expună“ în paginile lui realitatea. Dacă tu vrei ca adevărul să fie deformat şi îţi plac ascunzişurile mergi şi citeşte Ediţie, mergi în sistemul comunist. Mie îmi plac lucrurile la vedere, pe faţă. Eu prefer să ştiu că Tănasă şi Costea joacă la Iaşi, prefer să ştiu că Mititelu a dat pe Wobay 220.000 de dolari şi nu 450.000 aşa cum se laudă etc. Dormi în pace, Roobin.

leo
Şi trebuie să fie secret că am avut spioni pe litoral? Suntem în timpul războiului? Toate echipele trimit oameni să vadă meciul adversarelor şi nu-i trimit camuflaţi.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version