Acasă Sport Colţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la office@gds.ro, pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

s@mriten
Salut victoria la scor a favoriţilor, după un joc bun, spectaculos. Sper să continuăm tot aşa. Deocamdată sunt rezervat. Avem nevoie de trei – patru rezultate bune, nu neapărat victorii, ci şi egaluri în deplasare.

skriPPy
Domn’e, mai lasaţi echipa să joace, să facă şapte, opt, zece meciuri ca acesta şi atunci avem dreptul să vorbim în faţa Bucureştiului. Când vor fi zece puncte între noi (locul unu) şi orice altă echipă de pe locul doi, când vom face din nou scor pe „Ion Oblemenco“ împotriva Stelei, Rapidului sau Dinamo, atunci va creşte din nou inima în noi şi pe stadion nu vor mai fi 12.000 sau 15.000, vor fi 35.000 de spectatori indiferent de adversar. Atunci chiar că nu ne va mai sta nimic în cale. Baftă în continuare, băieţi. Aveţi grijă la Iaşi, că un animal rănit e mai fioros decât unul sănătos.

ultrasur
Bravo, GdS! Numai tu şi Expresul ştiţi să daţi din când în când fragmente, poze şi poveşti din interiorul acestui fenomen minunat, ultras. Noi, cei de la galerie, facem atmosferă, noi luăm stadionul după noi şi cântăm pentru echipă. Dacă nu am fi noi, ar fi numai aplaudaci care ar pupa mâinile ochelaristului şi ale jandarmilor europeni. Libertate pentru suporteri!

singhur

(…) Mititelu nu va fi iubit de ultraşi niciodată, poate numai dacă ia echipa în Champions League şi îşi cere public scuze faţă de noi. Păi, el se uită la Berbecali şi ia exemplu de la ăla? Ăla e om să iei exemplu de la el? Iar steliştii Lucian Mitu şi Roşca să plece (…)

ultras
Este adevărat că ultraşii cu greu îl vor agrea pe Mititelu, dar trebuie să îl lăsăm să îşi facă treaba pentru că, dacă nu era el, cu obiectivele şi principiile lui nu mai ajungeam aici şi nici nu mai aveam acum atâţi jucători de perspectivă. Erau deja la granzii din Bucureşti. Important este ca noi să mergem la stadion meci de meci în număr cât mai mare şi să facem ce ştim noi mai bine, să facem atmosferă cum numai la noi se poate vedea. Roadele acestor gesturi le vom vedea la bilanţ. Hai să îi lăsăm pe toţi să îşi facă treaba. Şi eu sunt ultras, dar mereu cu inima lângă echipă ca şi voi. Forza Ştiinţa!

andrei
Haideţi să nu ne gândim de acum la locul doi sau trei pentru că noi am jucat doar cu Farul Constanţa, nu cu Dinamo, Steaua, Timişoara, care chiar au făcut investiţii în jucători pentru acest lucru. După şapte – opt etape vedem care este treaba.

un om
(…) m-a bucurat foarte mult jocul echipei din meciul cu Farul, dar nu trebuie să li se urce la cap. Nu trebuie să trateze următoarele meciuri cu superficialitate şi sunt convins că prin multă muncă şi dăruire se pot realiza multe. Cel mai devreme o concluzie o putem trage după etapa a cincea.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version