Costel din Coasta de Fildeş a confirmat

Autori


Djapka, M. Voicu, Alex Piţurcă şi Stromajer au debutat la Pandurii, ivorianul având cea mai apreciată evoluţie dintre cele patru noi achiziţii ale grupării gorjene.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a obţinut primul punct din acest sezon pe terenul „studenţilor“ clujeni graţie reuşitei ivorianului Constant Djapka, care a transformat excelent o lovitură liberă în minutul 9 al jocului. Djapka şi-a îndeplinit destul de bine şi sarcinile defensive, achiziţionarea sa dovedindu-se un câştig pentru echipa din Târgu Jiu. „A marcat şi a jucat bine, dar nu este pus la punct cu pregătirea“, a apreciat antrenorul cu portarii, Vali David, jocul ivorianului. „Costel“, cum este apelat Djapka de colegii săi, şi-a anunţat candidatura la executarea loviturilor libere încă de la sosirea sa la Târgu Jiu, dovedind acum că este un concurent serios pentru specialiştii fazelor fixe din echipa lui Neagoe. „Mă bucur pentru Djapka. A debutat cu gol şi sper să-l motiveze. E un concurent bun pentru Păcurar“, a declarat preşedintele Marin Condescu. Mircea Voicu a alergat destul de mult, dar nu şi-a pus în valoare calităţile tehnice, în timp ce atacanţii Piţurcă şi Stromajer au avut puţine şanse de a se remarca în condiţiile în care formaţia Pandurii s-a axat mai mult pe apărare.

„Am câştigat un punct“

Remiza de la Cluj aduce în conturile fotbaliştilor lui Neagoe câte 500 de euro, mulţumindu-i, totodată, şi pe conducători, chiar dacă jocul echipei nu a fost strălucit. „Rezultatul este echitabil după cum s-a desfăşurat partida. Am avut meciul în mână. Dacă eram mai atenţi, puteam obţine mai mult decât un punct. Tot aşa de bine, şi cei de la Universitatea Cluj puteau obţine victoria, însă rezultatul este echitabil. Un punct în deplasare e unul câştigat. Nu contează că s-au pierdut două. Pot spune că e un început bun“, a afirmat Condescu. Acesta a remarcat evoluţia portarului Adnan Guso şi aşteaptă ca atacanţii să-şi facă datoria în meciul cu Oţelul Galaţi. „Guso a apărat tot ce se putea. A fost cel mai bun om al nostru. Mă bucur şi că am marcat printr-un fundaş, îi aştept şi pe atacanţi să o facă în meciurile care urmează. Sperăm ca toţi jucătorii să atingă vârful de formă pentru meciul cu Oţelul Galaţi, care este  extrem de dificil“, a completat Condescu. Şi Neagoe a apreciat rezultatul, încercând să găsească o explicaţie jocului modest al elevilor săi după deschiderea scorului.

„Îmi place să cred că am câştigat un punct şi nu am pierdut două. Am jucat destul de bine, dar rezultatul nu este cel la care speram. Există totuşi tracul de început de campionat. Evoluţia scorului a fost favorabilă nouă, dar, aşa cum se ştie foarte bine, scorul de 1-0 este foarte periculos. Cred că ploaia de  la finalul reprizei întâi i-a influenţat pe jucători şi nu s-au mai putut concentra să menţină rezultatul“, a declarat „Geană“.


Rus are întindere

Fundaşul Alin Rus a suferit o întindere în prima parte a meciului de la Cluj, fiind nevoit să părăsească terenul în minutul 33, la scorul de 1-0 în favoarea oltenilor.

Acesta va efectua un control, pentru a se stabili perioada de recuperare, fiind, deocamdată, incert pentru jocul cu Oţelul Galaţi. Înlocuitorul lui Rus, Marian Vătavu, a intrat neîncălzit în joc, fiind depăşit cu multă uşurinţă de Goga la golul egalării.

 Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 31 iulie 2007

Actualitate

» Precipitaţii reduse în zonele afectate de secetă extremă
» Tarom, în tăvălugul falselor concursuri cu premii
» Război pe terenuri între mai-marii judeţului

Local

» A murit Patriarhul Teoctist
» Scurte ştiri
» Primarul Văle, din nou în boxa acuzaţilor
» 11 oameni căzuţi în stradă
» Blocul operator al Spitalului Judeţean va fi renovat
» Zece milioane de euro pentru staţia de epurare a Râmnicului
» 80 de ani de la înfiinţarea Armatei Populare Chineze
» Zeci de hectare arse din cauza ţigărilor
» Scurte ştiri
» Medicii nu vor rezidenţiatul la Educaţie
» Locuinţe administrate de Ministerul Sănătăţii
» Despăgubiri pentru culturile calamitate
» Nu se mai stinge Domogledul
» Scurte ştiri
» AVAS ar putea privatiza sau lichida companiile miniere
» Năstase se pricepe la vaci
» Arta negocierii cere sacrificii

Gorj

» Scurte ştiri
» Medicii din Motru nu vor spaţii pentru cabinete din cauza preţului
» Abuzuri ale directorului de la Colegiul Tehnic Mătăsari
» Sculptorii, învinşi de căldură

Sport

» Colţul microbistului
» Juniorii Avram şi Ioniţă împart dreptatea etapa viitoare
» Universitatea, în lupta pentru titlu
» Stroe are încredere în juveţi
» Lupescu vrea oltenii în cupele europene
» Ionuţ Popa cere concentrare cu Craiova
» Născuţi învingători
» Scurte ştiri
» 16 medalii pentru atleţii craioveni
» Probleme cu portarii la CSM Vâlcea
» CS Ostroveni a oprit trofeul
» Costel din Coasta de Fildeş a confirmat
» Terry, cel mai bine plătit din campionatul Angliei
» Fotbalul i-a unit pe şiiţi, suniţi şi kurzi în Irak
» Beckham, făcut star pop de Pele
» Alin Stoica nu are loc în Cupa UEFA
» Fanii îl vor pe Cicinho îl locul lui Chivu
» Turcii i-au subapreciat pe români
» Hagi debutează cu Steaua în Europa

Bani & Afaceri

» Nokia N76

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Îngheţată cu gust de vin
» Picnicul, preferat restaurantului

Opinii

» Teoctist şi după
» Ştiinţa, de vis!

Top