6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuveţii şi-au surprins antrenorul

Juveţii şi-au surprins antrenorul

Antrenorul Universităţii , Florin Cioroianu (foto), a continuat seria meciurilor bune, fiind invincibil de când a preluat gruparea alb-albastră. „Curcanul“ a cunoscut un nou succes în partida cu Farul, în prima reprezentaţie a juveţilor din noul sezon competiţional, victorie care nu l-a surprins decât prin prisma rezultatului final. Antrenorul Ştiinţei le-a transmis jucătorilor săi să uite cât mai repede acest meci, pentru că lupta este abia la început şi nu trebuie să se creadă de neînvins.

„Trebuia să câştigăm primul joc din campionat, dar nu mă aşteptam la un asemenea scor. Sunt mulţumit de evoluţia ehipei, dar mai avem mult de lucrat. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor. Am început mai greu meciul, pentru că jucam împotriva unei echipe de Divizia B sau C, dar după primul gol ne-am dezlănţuit. După ultimul fluier le-am spus jucătorilor că trebuie să uite repede acest meci şi că trebuie să ne gândim la partida viitoare. Mă aşteptam ca Tănasă să înscrie, dar m-a surprins că a reuşit să marcheze de trei ori. Puteam să mai înscriem în superioritate numerică, dar s-a văzut lipsa de experienţă a jucătorilor. Mi-aş dori să-mi fie greu de fiecare dată când alcătuiesc formaţia, însă la Universitatea va juca doar cine va fi în formă“, a afirmat Cioroianu.

La polul opus s-a aflat antrenorul oaspeţilor, Constantin Gache, care şi-a revenit foarte greu după lovitura primită: „A fost un început dezastruos de campionat, atât prin prisma scorului, cât şi a jocului prestat. Începutul meciului a fost ezitant pentru ambele formaţii. După primul gol ne-am tăiat şi nu ne-a mai ieşit nimic, am făcut greşeli în apărare, iar Universitatea s-a desprins. Nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă. Sper şi cred că nu aceasta este adevărata faţă a Farului. Am încredere că ne vom reveni în etapele viitoare, altfel ,ne va fi foarte greu să rezistăm în Liga I“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII