8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncântat de stadion

Încântat de stadion

După ce a vizitat stadionul „Ion Oblemenco“, directorul general al FRF e convins că arena din Bănie poate găzdui meciul România – Olanda.

Ajuns la Craiova sâmbătă, Ionuţ Lupescu a vizitat complexul sportiv „Ion Oblemenco“, fiind interesat de lucrările de modernizare şi refacere de la stadionul din Bănie, el fiind însoţit de Ovidiu Costeşin, directorul executiv al Universităţii, şi Jean Vlădoiu, fost jucător şi la Universitatea Craiova. Sâmbătă seară, oficialul FRF a urmărit meciul de debut al Universităţii în actualul sezon, cu Farul, împreună cu Sorin Cîrţu, Gabriel Boldici şi Jean Vlădoiu. Craiova, alături de Constanţa şi Timişoara, candidează pentru organizarea meciului din 13 octombrie, România – Olanda, derbiul grupei G din preliminariile CE 2008.

„Normal că ne-a plăcut ce am văzut. Am auzit că (stadionul «Ion Oblemenco», n.r.) arată foarte bine şi am venit să văd şi eu. Ar fi extraordinar dacă în anii următori ar putea fi făcut tot stadionul. Arată foarte bine, mai sunt unele lucruri de pus la punct. Problemele sunt pentru mine ca organizator, dar am mai spus, cei care vor decide locul de disputare al jocului cu Olanda sunt selecţionerul şi jucătorii. Această investiţie este cu adevărat foarte bună, care nu poate decât să ajute fotbalul craiovean de acum înainte“, a declarat, pentru NewsIn, Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF.

În urmă cu o săptămână, şi selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă, a inspectat arena din Bănie, dar şi acesta a evitat un răspuns tranşant în privinţa oraşului din provincie unde ar urma să se dispute meciul tricolorilor cu naţionala batavilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII