13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta a zdrobit Armata

FC Drobeta a zdrobit Armata

Jucătorii severineni au învins cu 4-1 pe Armata Craiova, dovedind că le-a priit cantonamentul din Sebia. Din păcate, la spectacolul de prezentare a lotului Drobetei au fost prezenţi mai mulţi iubitori ai folclorului decât microbişti..

Întorşi din stagiul de pregătire de 12 zile, desfăşurat la Dona Milanovac (Serbia), elevii antrenorului Marian Bucurescu au întâlnit sâmbătă într-un joc amical, desfăşurat pe stadionul „Municipal“, pe fosta colegă de serie, Armata Craiova, pe care au învins-o cu scorul de 4-1 (2-1). Golurile au fost înscrise de Cătălin Bucă (‘4), Boboescu (’45) şi Văcaru (’57, ’90), respectiv Sârbu (‘3). Marian Bucurescu a rulat tot lotul, inclusiv noile achiziţii Daniel Amzucu (fost la CSM Reşiţa) şi Alin Văcaru (de la Petrolul Ţicleni), Bucă (de la Minerul Motru), Cristian Poiană (de la Building Vânju Mare), Moutinho (din Portugalia) şi Cristi Boboescu (de la Minerul Mehedinţi). Din lot mai fac parte: Fl. Epure, Georgian Tobă (ambii împrumutaţi de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“), Bădoi (de la FC Caracal) şi jucătorul din Guineea, Malla. Acesta din urmă a fost în probe şi la Gloria Buzău, dar a plecat după ce antrenorului Ion Viorel l-a ironizat, spunându-i că nu poate da o pasă de câţiva metri. Pentru FC Drobeta au jucat sâmbătă: Munteanu – Neacşu, Amzucu, Malla, Trofin – Bucă, Moutinho, Păun – Gutto, Boboescu, Jenaru. Au mai evoluat: Poiană, Dicu, Văcaru, Ignat, Bilavu, Stroescu, Moraru, Stroe.

 

Ucrainenii, out

Celălalt jucător din Guineea Bissau, Demba, nu s-a întors din cantonamentul din Serbia, deoarece i-a expirat viza de România, în timp ce ucrainenii Serghei Datsenko şi Serghei Voronin, de la Zimbrul Chişinău, respectiv Dinamo II, testaţi în partidele disputate în Serbia, nu l-au convins pe antrenorul Bucurescu şi nu mai fac parte din lot.

 

Prezentarea lotului pe acorduri de muzică populară

 

Prezentarea lotului echipei FC Drobeta, o noutate pentru oraş, s-a făcut în cadrul unui spectacol ce a avut loc pe platoul din faţa Casei Tineretului. Cu două ore întârziere, după câteva reprize de hore, şi-au făcut apariţia şi fotbaliştii, îmbrăcaţi în ţinute de plajă, nu în echipament de joc. Spectacolul s-a desfăşurat în anonimat, cei mai mulţi spectatori fiind iubitori de folclor. Simpatizanţii sportului rege au preferat meciurile de prima ligă, transmise în direct pe posturile de televiziune.

Conducerea echipei FC Drobeta promite o figură frumoasă în actuala ediţie şi anunţă că se fac eforturi pentru preluarea Stadionului „Municipal“, arenă ce are nevoie urgentă de reparaţii şi investiţii, în special în ceea ce priveşte montarea scaunelor de plastic, o condiţie minimă pentru primirea licenţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU