7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii au încredere în Ştiinţa

Suporterii au încredere în Ştiinţa

Suporterii Universităţii Craiova şi-au spus părerea în ceea ce priveşte parcursul Ştiinţei în sezonul care urmează, dar şi despre cum văd anumite schimbări de la clubul fanion al Olteniei. Astfel, într-un sondaj pe site-ul oficial al clubului FC Universitatea privind obiectivul grupării oltene, 79 la sută dintre fanii alb-albaştri care au votat văd Ştiinţa în cupele europene, în timp ce 21 la sută dintre votanţi sunt sceptici. O altă întrebare adresată fanilor se referă la rezultatul meciului cu Farul. 86 la sută dintre votanţi văd o victorie a Ştiinţei, 6 la sută merg pe un egal şi doar 8 la sută cred că juveţii vor lua bătaie.
Un alt site pe care suporterii Universităţii au putut să-şi spună părerea a fost craiova-maxima.ro, iar prima întrebare se referă la obiectivul echipei favorite. Părerile sunt împărţite, existând chiar şi suporteri care văd Ştiinţa retrogradată (4%). În schimb, cei mai mulţi cred că trupa lui Cioroianu se va clasa pe locurile 6-10 (62%). Doar 17 la sută cred că alb-albaştrii vor reuşi o clasare pe locurile 1-5 şi tot atâţia consideră că „leii“ vor termina sezonul pe locurile 11-14.
Pe acelaşi site, cei mai mulţi suporteri ai Ştiinţei (48%) sunt convinşi că Ilie Balaci va rămâne mai multe sezoane la echipa din Bănie, în timp ce 35 la sută cred că „Prinţul“ nu va rezista decât câteva luni. Majoritari sunt şi aceia care consideră că modernizarea stadionului „Ion Oblemenco“ este varianta mai potrivită (76%) decât construirea unui nou stadion (24%). Când vine vorba de mesajul de la tribuna a doua, „Singuri împotriva tuturor“, 43 la sută dintre suporterii care au votat cred că este un mesaj potrivit, iar 51 la sută consideră că nu este potrivit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU