21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNu contează trecutul

Nu contează trecutul

Alexandru Păcurar şi-a revenit după accidentare şi este pregătit să înfrunte echipa pentru care a evoluat cinci sezoane.

Accidentat înaintea plecării în turneul de pregătire din Austria, Alex Păcurar se antrenează suplimentar pentru a fi apt pentru meciul de debut al echipei Pandurii în sezonul 2007-2008. Ocazia este specială. Se întoarce pe stadionul „Ion Moina“ pentru a evolua împotriva „şepcilor roşii“. „Am jucat cinci sezoane la Universitatea Cluj, patru în divizia B şi unul în divizia C. Mă bucur enorm că a reuşit să revină în Liga I după atâta timp pentru că aici e locul Universităţii, dar sper să câştigăm meciul cu ei. Joc la Pandurii şi în cele 90 de minute o să uit de trecutul meu. Personal, sper să fac un joc bun“, a spus Păcurar.

Şanse egale

Confruntarea din Dealul Feleacului pare echilibrată. „Nu ştiu cine e favorită. Într-un fel e Universitatea Cluj pentru că joacă acasă, într-un fel e Pandurii pentru că avem totuşi experienţa unui campionat în Liga I pe care l-am jucat împreună. Contează şi omogenitatea, ei acum au promovat, sunt mulţi jucători noi, nu ştiu dacă au reuşit să formeze cu adevărat o echipă. Şansele sunt 50-50 %“, crede Păcurar. Acesta se aşteaptă să fie respectat de fanii clujeni din două motive: s-a înţeles bine cu galeria Universităţii şi a purtat doi ani banderola de căpitan.

Reducere pentru mineri

10 lei trebuie să scoată din buzunar un ortac din Bazinul Minier Rovinari ca să-şi achiziţioneze un abonament pe tot anul competiţional la jocurile echipei Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2007-2008. Cele 1.000 de tichete pe care clubul le-a pus la dispoziţie sindicaliştilor din Rovinari sunt valabile numai la tribuna a II-a. Pe lângă această sumă, minerii din Rovinari mai plătesc o cotizaţie lunară de 0,7 % către sport.
În comparaţie, un suporter care nu face parte din sistem trebuie să plătească de zece ori mai mult pentru un abonament pe tot sezonul, la tribuna a II-a, adică 100 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS