13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMitea ar putea ajunge la Sociedad

Mitea ar putea ajunge la Sociedad

Presa iberică a informat ieri că atacantul român al echipei Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, ar putea ajunge la gruparea spaniolă Real Sociedad, clubul olandez dorind să-l ofere ca „monedă de schimb“ pentru achiziţionarea mijlocaşului Xabi Prieto.
„Clubul olandez nu este dispus să achite cele şase milioane cerute de Real Sociedad pentru Prieto, dar este dispus să dea patru milioane de euro pentru a convinge gruparea spaniolă. Însă, Ajax Amsterdam este de acord să cedeze şi una dintre tinerele sale valori, atacantul român de 22 de ani, Nicolae Mitea, de 1,72 şi 64 de kilograme. Jucătorul este convocat tot timpul la naţionala României şi, în ciuda vârstei, este considerat una dintre valorile importante din ţara sa. Ajax l-a transferat la 18 ani de la Dinamo Bucureşti şi tot la aceeaşi vârstă a debutat în naţionala României“, a scris cotidianul AS.
Sursa citată notează că aducerea lui Xabi Prieto este una dintre dorinţele exprese ale lui Henk Ten Cate, care, după plecarea lui De Mul la FC Sevilla, consideră prioritară aducerea jucătorului de la Real Sociedad pentru consolidarea părţii drepte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS