5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportForlan pune preţ pe bistriţeni

Forlan pune preţ pe bistriţeni

Atacantul uruguayan Diego Forlan susţine că jucătorii echipei Atletico Madrid nu trebuie să primească gol în meciul cu Gloria Bistriţa, care va avea loc, sâmbătă, în manşa secundă a finalei Cupei UEFA Intertoto.
„Trebuie să încercăm să nu primim gol şi să fim conştienţi că trebuie să câştigăm. Va fi un meci dificil, pentru că trebuie să marcăm, dar nici nu putem să fim lipsiţi de concentrare în apărare“, a spus uruguayanul.
Forlan a precizat că jucătorii de la Atletico trebuie să fie conştienţi de faptul că echipa lor este mai bună decât Gloria Bistriţa.
„Gloria Bistriţa nu este una dintre cele mai puternice echipe, dar asta nu înseamnă că noi trebuie să ne calificăm“, a comentat Forlan.
Pe de altă parte, argentinianul Sergio „Kun“ Aguero a revenit la antrenamentele formaţiei Atletico, după ce a câştigat cu naţionala Argentinei, la Toronto, Campionatul Mondial Under 20, el fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului.
Gloria Bistriţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Atletico Madrid, în prima manşă a turului trei al UEFA Intertoto. Meciul retur se va disputa, la Madrid, pe 28 iulie. Câştigătoarea dublei manşe se va califica în turul doi preliminar al Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS