20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOţelul putea mai mult

Oţelul putea mai mult

Oţelul – Trabzonspor 2-1

Stadion „Oţelul“, spectatori: 6.000.

Au marcat: D. Stan ’27, G. Paraschiv ’87 / Ersen Martin ’84.

Oţelul Galaţi: Gribauskas – Sârghi, Nogo, Jelev, Semeghin (Radnikov, ’81) – J. Szekely, Paraschiv, Giurgiu, Kim – D. Stan (Laboukas, ’69), E. Jula (S. Ilie, ’88). Antrenor: Petre Grigoraş.

Trabzonspor: Ahmet – Ferhat, Cagdaş, Celaleddin, Hasan (Ceyhun, ’60) – Huseyin, Serkan (Adnan, ’82), Gokdeniz (Ersen, ’82), Ayman – Yattara, Umut. Antrenor: Ziya Dogan.

Cartonaşe galbene: D. Stan, Paraschiv, Jelev, Giurgiu, Laboukas / Cagdaş (2).

Cartonaşe roşii: Yattara ’29, Cagdaş ’90+3.

A arbitrat: Cesar Muniz Fernandez (Spania).

Oţelul Galaţi a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Trabzonspor, în prima manşă a turului trei al Cupei UEFA-Intertoto, într-un meci în care de la echipa din Turcia au fost eliminaţi doi jucători.

Oţelul Galaţi a deschis scorul în minutul 27, când, după un şut din opt metri al lui Daniel Stan, mingea a lovit bara, a revenit în teren şi acelaşi jucător a lovit-o cu capul, trimiţând-o în plasă. Două minute mai târziu, Trabzonspor a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat Ibrahim Yattara pentru un fault dur.

Trabzonspor a egalat în minutul 84, prin Ersen Martin, care a trimis mingea cu capul în poartă din şase metri, însă, după doar trei minute, Oţelul a înscris din nou, prin Gabriel Paraschiv. În minutul 90+3, de la Trabzonspor a mai fost eliminat un jucător, Cagdaş Atan, care a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Manşa secundă va avea loc sâmbătă, 28 iulie, la Trabzon.

 

Grigoraş, nemulţumit de rezultat

 

Tehnicianul „oţelarilor“, Petre Grigoraş, susţine că echipa sa s-ar fi putut impune mult mai clar în meciul cu Trabzonspor. „Cred că după aspectul jocului puteam câştiga mult mai clar. Dacă învingeam cu 2-0 sau cu 3-0 nu ar fi fost o surpriză, dar, din păcate, am primit un gol care ne-ar putea costa foarte mult. Va fi greu să obţinem calificarea, dar nu imposibil. Oţelul poate să nu piardă acolo şi vom face tot posibilul să ne calificăm, pentru că eu cred că merităm acest lucru. Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că meritam mai mult. Poate fi un avantaj faptul că turcii au avut doi jucători eliminaţi, dar la meciul de la Trabzon cred că vor găsi înlocuitori pe măsură“, a spus Grigoraş, care consideră că arbitrajul a fost modest.

La rândul său, tehnicianul echipei din Trabzon, Ziya Dogan, a spus că formaţia sa ar fi putut obţine măcar un rezultat de egalitate în meciul cu Oţelul Galaţi.

„Puteam să obţinem măcar un egal, dar din cauza temperaturii ridicate nu am reuşit acest lucru. Am fi preferat să fie alt scor, dar asta este. Am jucat în zece şi la această temperatură ne-a fost foarte greu“, a spus Dogan, care consideră că în manşa secundă de la Trabzon va fi altfel decât la Galaţi.

Ziya Dogan a precizat că, în ciuda caniculei şi a eliminărilor, Trabzonspor a avut câteva ocazii. „Însă am permis şi adversarilor noştri să aibă ocazii. Oţelul joacă destul de disciplinat şi faptul că a început antrenamentele devreme a făcut ca ei să fie mai pregătiţi. Decât să fi fost învinşi cu scorul de 1-0, prefer acest 2-1. Din acest motiv, rezultatul mă mulţumeşte. Plecăm de aici cu un avantaj“, a explicat tehnicianul turc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS