10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

de la Stema
Peluza Sud necesită reparaţii? Poate trebuie schimbate, sau mai bine zis adăugate, câteva scaune care lipsesc, asta înseamnă câteva ore de muncă. Nu este justificată închiderea peluzei numai pentru asta. Dacă va face Mititelu greşeala asta o să fie înjurat. (…) Şi încă ceva… mesajul ăla de la tribuna a II-a, de la stemă, care a fost pus recent, „Singuri Împotriva Tuturor“, nu este deloc potrivit. A mai fost întâlnit pe multe stadioane din ţară, mai ales la Rapid. Ne-am trezit şi noi ultimii din ţară să punem mesajul ăsta… Mai bine puneau ceva original, nemaivăzut pe niciunde, chiar ceva ciudat de genul „Aici e Craiova, aici e groapa cu lei“. Cred că şi jucătorii ar mânca jar numai când ar vedea mesajul ăla scris mare în timpul jocului. Idei sunt multe, se pare că doar conducătorii Universităţii duc lipsă de imaginaţie. Dacă erau un pic abili faceau un sondaj pe site-ul clubului şi îi întrebau pe suporteri „Ce mesaj doriţi să fie scris la stemă?“ şi în felul ăsta mai scoteau şi site-ul ăla din amorţeală.

cliff
Mititelu a făcut mai mult decât putea să facă oricine altcineva. Să nu uităm că a luat echipa din B cu doi-trei copii, a adus-o în A în primul an şi a terminat pe 9 în primul sezon. Ce voiaţi mai mult? Şi anul ăsta chiar vreau să cred că se poate face treabă bună. (…)

kurt
Ce să facem? Să-i ridicăm lui Mititelu statuie că Ştiinţa s-a clasat pe locul 9 în campionat? Nu, mersi! Eu vreau ca Ştiinţa să se claseze dacă nu pe locul 1, cel puţin pe podium. Să-i mulţumim lui Mititelu că nu am retrogradat? Eu vreau performanţă, nu locul 9.

Napoli
Dacă voi credeţi că prin discuţii şi înjurături pe forumuri se câştigă campionatul, vă înşelaţi amarnic. Fiţi mai raţionali, gândiţi-vă că, teoretic, cel puţin, ţineţi toţi cu aceeaşi echipă şi veniţi pe 28 seara la meci ca să vedeţi ce poate echipa. Lucrurile nu sunt perfecte, dar au început să se mişte. Trebuie să fiţi realişti şi să vă daţi seama că nici Mititelu nu are banii lui Becali sau ai celor şapte acţionari de la Dinamo. Oltenia e o zonă săracă şi mult în urma celorlalte regiuni. Nu trebuie să-i ridicăm osanale lui Mititelu, dar nici să aruncăm mereu cu roşii.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII