17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsociere GP- Armata?

Asociere GP- Armata?

Armata Craiova şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon compeţional pe 9 iulie, acestea desfăşurându-se pe terenurile de la Armata şi de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“. Staff-ul tehnic al militarilor este alcătuit din antrenorii Marian Bîcu, principal, Gică Putinei şi Marian Voicu, secunzi. Bîcu a afirmat: „Nici un titular al echipei Armata nu a plecat în această vară, iar acum am chemat, în pregătiri, mulţi juniori de la «Gică Popescu» şi Şcoala Sportivă Craiova. Ei sunt în probe, urmează să decidem lotul pentru noua ediţie de campionat deoarece în prezent am la pregătiri vreo 40 de jucători. Este posibilă o colaborare cu Şcoala de Fotbal «GP», un fel de asociere pentru echipele din Liga a III-a şi a IV-a. Dacă această colaborare va prinde viaţă, atunci Adrian Popescu va fi cooptat, după toate probabilităţile, în staff-ul tehnic al formaţiei de Liga a III-a. O decizie oficială în acest sens va fi luată în perioada următoare“.

Zamfir nu confirmă

Despre această posibilă colaborare, managerul de la „GP“, Nicolae Zamfir, a precizat: „La această oră, nu pot confirma asocierea cu Armata Craiova. Noi, cei de la «GP», avem discuţii cu mai multe asociaţii sportive pentru o eventuală asociere, nu numai cu cei de la Armata. Nu pot acum să ofer un răspuns definitiv decât atunci când toate datele problemei sunt foarte clare. Sunt un tip concret, nu mă hazardez, iar atunci când se va concretiza o eventuală asociere vom anunţa şi presa. În sezonul precedent am trecut printr-o experienţă de colaborare, aşă că trebuie să fim foarte atenţi. După cum se ştie, în ediţia trecută am colaborat cu Gaz Metan Podari, eram 99,9 la sută ca şi asociaţi, dar în cele din urmă acel 0,01 la sută a făcut ca asocierea să nu mai fiinţeze!“.
În privinţa obiectivului pentru ediţia 2007-2008, antrenorul principal al Armatei, Marian Bîcu, a punctat: „Ne-am propus o clasare în prima jumătate a clasamentului. Promovare în Liga a II-a? Trebuie să fim realişti, nu avem condiţii, adică nici infrastructură, nici lot de Liga a II-a. Aşa văd lucrurile din postura mea, aceea de antrenor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS