6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasă, singura incertitudine

Tănasă, singura incertitudine

Universitatea Craiova îşi va relua în această seară antrenamentele, după ce luni jucătorii au primit liber din partea antrenorului Florin Cioroianu, pentru a petrece o zi în sânul familiei. Alb-albaştrii vor efectua o şedinţă de pregătire de la ora 18.00, urmând ca de mâine să revină la program de două antrenamente zilnic. În aceste zile, elevii lui Florin Cioroianu vor încerca să pună în practică ce au învăţat în turneul din Austria.
Juveţii pregătesc amicalul cu Sportul Studenţesc, programat sâmbătă, pe Stadionul „Ion Oblemenco“, ultimul test de verificare înaintea debutului în noul sezon competiţional. Singurul incert în tabăra olteană este atacantul Ciprian Tănasă, care a suferit o entorsă de gradul doi în amicalul cu Wisla Cracovia, de pe 9 iulie.
Tănasă a fost oprit de la efort de medicul Claudiu Stamatescu, stabilindu-se ca jucătorul să-şi reia pregătirile la revenirea în ţară. Atacantul a pierdut astfel meciurile cu Levski Sofia şi Standard Liege, dar, conform unor surse din cadrul echipei, sunt şanse mari ca el să revină în primul unsprezece la meciul cu Sportul. Antrenorul Florin Cioroianu are nevoie de Tănasă pentru ultima repetiţie dinaintea meciului cu Farul, primul din campionat, la care va lipsi Baird, suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS