5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu, titular la Wolfsburg

Sergiu Radu, titular la Wolfsburg

Atacantul român este cel mai bun marcator din meciurile amicale ale noii sale echipe.

Atacantul român al formaţiei germane VfL Wolfsburg, Sergiu Radu (foto), transferat în această vară de la Energie Cottbus, a declarat că este mulţumit de evoluţia sa în meciurile de pregătire în care a înscris şase goluri, fiind cel mai bun marcator al noii sale echipe.
„Fiecare gol este foarte bun pentru moralul meu. Până acum sunt foarte mulţumit de evoluţia mea“, a spus Sergiu Radu.
Ziariştii germani sunt de părere că „Schijă“ şi-ar fi asigurat, prin evoluţia sa în meciurile de pregătire, un loc de titular în echipa antrenată de tehnicianul Felix Magath. De altfel, antrenorul german a precizat că în meciurile de pregătire de până acum a testat toţi jucătorii pe care i-a avut în lot, urmând ca în continuare să se axeze pe formarea unei echipe. În atac, se pare că tehnicianul se va baza pe Sergiu Radu, alături de care va juca Edin Dzeko sau Isaac Boakye.
Sergiu Radu a marcat sâmbătă golul victoriei formaţiei sale, scor 1-0, în faţa grupării Eintracht Braunschweig (liga regională din Germania), în finala turneului amical disputat la Hanovra şi dotat cu Cupa Sparkassen. Radu a profitat de o greşeală a fundaşului Sebastian Gundelach.
„Am speculat puţin situaţia. M-am gândit că el va trimite mingea spre portar şi astfel am interceptat-o“, a explicat atacantul român, lăudat de antrenorul lui, care a recunoscut, după meci: „Eintracht a fost echipa mai bună, dar noi l-am avut pe Sergiu Radu“.

Tararache a înscris pentru Duisburg

Alt jucător român care evoluează în Germania, mijlocaşul Mihai Tararache, a marcat un gol în meciul amical pe care formaţia sa, MSV Duisburg, l-a câştigat, cu scorul de 2-1, în faţa echipei RW Oberhausen. Tararache, folosit doar în prima repriză, a marcat în minutul 15, celălalt gol al formaţiei MSV Duisburg fiind înscris de Lavrici, în minutul 8.
La MSV Duisbug, Iulian Filipescu nu a evoluat fiind accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS