12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu a scăpat de Njock

Mititelu a scăpat de Njock

Camerunezul care a avut curajul să-l critice pe antrenorul Florin Cioroianu, spunând că-i fac alţii echipa, va fi împrumutat la AFC Tubize.

Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a răsuflat uşurat, după ce a aflat că atacantul Jeremie Njock şi-a găsit echipă şi va scăpa de plata pe un an a salariului camerunezului, despre care s-a spus că primea 250.000 de dolari pe sezon la Universitatea Craiova. După cum se ştie, Njock a intrat în dizgraţia conducătorilor clubului după ce i-a atacat pe Cioroianu şi Balaci, fiind ulterior trimis la echipa a doua şi amendat cu 10.000 de dolari.
Atacantul camerunez i-a convins pe cei de la AFC Tubize (Belgia – liga a II-a) să-l înregimenteze, conform site-ului grupării belgiene jucătorul urmând să fie prezentat oficial sâmbătă. Reprezentanţii AFC Tubize au fost încântaţi de reuşitele lui Jeremie din vremea când evolua la Mons, pentru care a marcat 18 goluri în sezonul 2005-2006, la capătul căruia a reuşit promovarea în prima ligă. La Universitatea Craiova, Jeremie a jucat slab, marcând doar trei goluri în unsprezece partide. Njock se antrenează deja de marţi cu Tubize, echipă care a adus foarte mulţi jucători în această vară şi şi-a propus promovarea în prima ligă belgiană.

Mititelu, aşteptat în Belgia

Surse din cadrul clubului oltean susţin că sâmbătă se va afla în Belgia şi Adrian Mititelu, acesta având un dublu motiv să facă deplasarea în străinătate. Probabil este nevoie de semnătura lui pentru ca Njock să parafeze actele cu AFC Tubize şi, în plus, Universitatea Craiova va susţine, în aceeaşi zi, ultimul amical din străinătate, cel cu Standard Liege, meci care se va desfăşura în localitatea Andenne.
Aceleaşi surse susţin că Mititelu ar fi de acord să-i dea drumul definitiv lui Njock în cazul în care un club oferă 400.000 de dolari pentru el. Deocamdată, cei de la Tubize l-au luat pe camerunez doar sub formă de împrumut, acesta având încă trei ani contract cu Ştiinţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII