10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasă stă cu Levski şi Standard Liege

Tănasă stă cu Levski şi Standard Liege

Fotbalistul nu va putea evolua în ultimele meciuri ale Universităţii din străinătate din cauza entorsei suferite în partida cu Wisla Cracovia.

Universitatea Craiova nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi în ultimele două partide amicale pe care le va susţine în străinătate, astăzi, cu Levski Sofia, şi sâmbătă, cu Standard Liege. Entorsa la gleznă suferită de Ciprian Tănasă s-a dovedit destul de serioasă, doctorul Claudiu Stamatescu stabilind ca atacantul adus în această vară de la FC Argeş să ia o pauză până la revenirea în ţară. Până atunci, Ciprian va rămâne sub observaţia medicului, urmând un program adecvat în astfel de situaţii.

Prepeliţă a scăpat ieftin

În schimb, veştile sunt mai bune în ceea ce-l priveşte pe Andrei Prepeliţă. Mijlocaşul ex-argeşean a efectuat ieri un control la o clinică de specialitate din Austria şi s-a dovedit că nu a suferit nici o leziune majoră la meciul cu Wisla. După cum se ştie, Prepeliţă a părăsit terenul în minutul 20 al meciului cu polonezii, suferind o contuzie la gleznă. Doctorul Stamatescu s-a temut ca jucătorul să nu aibă vreo fisură de maleolă, ceea ce ar fi făcut mult mai greoaie recuperarea sa. Prepeliţă are mari şanse să joace sâmbătă în amicalul cu Standard Liege, dar o decizie va fi luată zilele următoare.

Şicanaţi de vremea rea

Florin Costea nu a scăpat de durerile de dinţi şi este incert la partida de astăzi. În schimb, Robert Săceanu este aşteptat să îmbrace din nou tricoul Ştiinţei după răceala care l-a încercat zilele trecute.
Antrenamentul de ieri-dimineaţă a fost fizic, iar aseară, juveţii urma să efectueze o şedinţă de pregătire tehnico-tactică. Pentru că astăzi se va juca ultimul amical din Austria, de la ora 19.00 juveţii urmând să înfrunte, la Lindabrun, campioana Bulgariei, Levski Sofia, cu siguranţă Florin Cioroianu va renunţa la antrenamentul de dimineaţă. Mai ales că terenurile sunt destul de grele, în ultimele zile ploaia şi vântul puternic şicanându-i pe alb-albaştri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII