8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHănescu şi Sabău, învinşi în primul tur

Hănescu şi Sabău, învinşi în primul tur

Începutul acestei săptămâni nu a fost favorabil tenismenilor români, Victor Hănescu şi Răzvan Sabău pierzând meciurile pe care le-au disputat în primul tur al unor turnee de mâna a doua.
Hănescu a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Scheveningen (Olanda), care este dotat cu premii în valoare totală de 85.000 de euro. Jucătorul român a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 7-6 (11/9), 6-3, de olandezul Peter Wessels, beneficiar al unui wild-card.
La rândul său, Răzvan Sabău, cap de serie numărul 8, a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Bogota (Columbia), care este dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Sabău a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5, de argentinianul Gustavo Marcaccio, jucător venit din calificări.
Şi perechea Victor Crivoi / Alessandro Motti (România/Italia) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Mantova (Italia), care este dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro. Crivoi şi Motti au fost învinşi, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-3, de cuplul francez Jerome Haehnel / Julien Jeanpierre, cap de serie numărul 4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS