10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea II, peste amatori

Universitatea II, peste amatori

Echipa a doua a Universităţii Craiova a câştigat, cu 3-1 (1-0), jocul amical disputat ieri în compania selecţionatei de amatori a Olteniei, pe terenul de la Podari. Golurile formaţiei alb-albastre, antrenată de Dragoş Bon, au fost reuşite de A. Costea, Mirescu şi Puchiu, iar pentru amatori a înscris Fotescu.
La primul meci amical din acest sezon, juniorii Universităţii au avut o prestaţie destul de bună, reuşind câteva faze frumoase. Au jucat cu ambiţie şi determinare pentru a-l convinge pe antrenor că au valoare să rămână în lot, un stimulent în plus reprezentându-l şi stagiul de pregătire din Italia, unde vor merge doar 20 de jucători.
„Adversarii nu ne-au pus prea mari probleme. A fost util acest amical pentru că ne-am creionat traseele pentru viitor. Joi vom pleca în Italia, unde vom susţine mai multe partide de verificare“, a spus antrenorul Bon.
De partea cealaltă, la selecţionata de amatori s-a simţit o lipsă de omogenitate, dar tocmai pentru aceasta au fost perfectate mai multe jocuri de pregătire. Amatorii vor juca la sfârşitul săptămânii viitoare cu altă echipă din Liga a IV-a doljeană, iar peste două săptămâni cu o formaţie din Liga a III-a.
 Universitatea II a jucat ieri în formula: Neagoe – Boangiu, Ojigă, V. Găman, Neacşu – Mirescu, Stăvaru, Piko, Buşu – A. Costea, Firţulescu. Au mai intrat: Puchiu, Pătraşcu, Ionică, Mitrache, Barbu, Argintaru, Bărboianu.
Antrenorul selecţionatei Olteniei, Sorin Pătraşcu, a trimis în teren următorii jucători: Cruceru – Dimian, Lopăţel, Rotaru, Enache – Stroe, Câmpeanu, Chiliman, Călin – Soşoi, Fotescu. Au mai jucat: Murgilă, Cojocaru, Ochea, Preoţescu, S. Stuparu, M. Stuparu, Meliţă.    
La partida de la Podari au asistat, printre alţii, Fane Stoica, Aurică Beldeanu, Nicolae Tilihoi, Nicu Neagoe.
Într-un alt test de verificare disputat tot ieri, Ştiinţa Malu Mare a remizat cu CFR Gaz Metan Craiova, scor 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS