9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVom juca în Cupele Europene

Vom juca în Cupele Europene

Managerul sportiv al Universităţii laudă echipa olteană, spunând că este tânără şi ambiţioasă, capabilă să revină în Europa fotbalistică.

– S-au încheiat transferările pentru Universitatea sau ne rezervaţi vreo surpriză de ultimă oră?
 – Deocamdată, nu pot afirma că s-au încheiat sau că avem vreo surpriză. Dacă apare ceva, presa va afla.
 – Sunteţi totuşi în discuţii cu cineva?
 – Cum spuneam, deocamdată nu.
 – Înţeleg că sunteţi mulţumit de lotul actual
 – Nu avem de ce să fim nemulţumiţi.
 – Aţi vorbit cu staff-ul tehnic al Universităţii despre primele meciuri amicale, de verificare, din Austria. Ce v-au spus?
 – Este începutul perioadei, motiv pentru care în această parte se joacă partide de verificare cu echipe mici. Acum se pun la punct anumite probleme, ce ţin de acumularea fizică, de tehnică şi tactică. Să vedem mai târziu cum vor evolua, atunci când Universitatea va întâlni adversari mai puternici şi când meciurile vor fi mai grele.
 – Mi-aţi spus zilele trecute că n-ar fi exclus să plecaţi în Austria pentru a urmări partidele amicale ale Universităţii din partea finală a turneului.
 – Da, m-ar bate gândul să mă duc în Austria, dar n-am decis încă, să vedem. Revin zilele acestea în Bănie şi atunci mă hotărăsc.
 – Una peste alta, s-ar părea că Universitatea are, ca program, un tur de campionat destul de bun.
 – Am mai spus-o şi la tragerea la sorţi de luni… Este interesant faptul că nu întâlnim puterile campionatului la început de tur, că meciurile mai importante, cum ar fi cu CFR Cluj (etapa 3, a), Rapid (etapa 6, d), Dinamo (etapa 14, a), sunt la o distanţă destul de mare între ele. Se cuplează, ca să zic aşa, meciurile cu Dinamo şi Steaua, primul fiind pe „Ion Oblemenco“, în etapa a 14-a, iar apoi, în etapa a 15-a, ne deplasăm în Ghencea, cu Steaua.
 – O întrebare personală, ca să zic aşa: cu cine va ţine Ilie Balaci în meciul Universitatea – CFR Cluj?
 – Ce vorbă-i asta?! Ţin cu Universitatea Craiova!
 – Şi dacă, glumind, vă „ceartă“ Eugen Trică?!
 – Păi, deocamdată, el o ţine pe fiică-mea, nu eu pe Trică!
 – Revenind la echipa noastră de suflet, Ştiinţa: obiectivul este clar şi posibil de realizat, accederea în Cupele Europene…
 – Da, aşa ceva ne-am propus. Chiar avem convingerea că după sezonul acesta, 2007-2008, Universitatea se va califica într-o Cupă Europeană. Argumente? O echipă tânără, ambiţioasă, motivaţie cred că există, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm.
 – Am înţeles că nu mai sunteţi acţionar la FC Caracal. Mai aveţi vreo legătură cu gruparea din Oraşul Minunilor?
 – Informaţia este corectă, nu mai sunt acţionar. Acum avem o relaţie de prietenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII