11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurprinşi de ninsoare

Surprinşi de ninsoare

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Kiev, programată aseară, în Austria, nu s-a mai disputat, din cauza vremii nefavorabile. Cu câteva ore înaintea începerii partidei de la Innsbruck, vremea s-a înrăutăţit brusc. Lapoviţa şi ninsoarea au făcut ca jucătorii să nu mai poată intra pe teren, amicalul mult aşteptat de olteni fiind anulat. Trebuie amintit că Echipa Pandurii a mai ratat un meci amical în cantonamentul austriac programat miercuri cu Zalgiris Vilnius (Lituania) tot din cauza vremii nefavorabile.
Preşedintele Marin Condescu şi-a văzut planurile date peste cap, după ce a anunţat că antrenorul Eugen Neagoe are în probe în aceste zile unsprezece jucători în cantonamentul din Austria. Fotbaliştii provin de la echipe de top din Europa, numele şi formaţiile de provenineţă fiind ţinute deocamdată secrete de Condescu. Acesta crede că gruparea gorjeană va uimi lumea fotbalului din România cu achiziţiile. „Nu ne putem permite să ţinem 33 de jucători în cantonament o perioadă mai lungă. Eugen Neagoe trebuie să se decidă repede cine rămâne. Sunt mulţumit de ce jucători am reuşit să aducem la probe. Nu a văzut România aşa ceva. Sunt fotbalişti titulari la echipe foarte cunoscute“, a spus Condescu, mărind suspansul.
În schimb, site-ul oficial al clubului Rapid Bucureşti a anunţat transferul fundaşului Adrian Rusu la Pandurii Târgu Jiu, interesul echipei oltene pentru jucătorul din Giuleşti fiind confirmat şi de secretarul general al clubului gorjean, Daniel Băloi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS