7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe măreşte lista disponibilizaţilor

Se măreşte lista disponibilizaţilor

Iniţial, conducerea Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea a anunţat că din această vară va renunţa la serviciile a şase jucători. Este vorba de Dumitru, Bier, Lepădatu, Ciortan, Pătru şi Ţuţuraş. Lista s-a mărit ieri cu  patru nume, Budeanu, Moţ, Negruţi şi Robicek. În plus, conducerea clubului anunţă că lista plecărilor încă nu a fost închisă şi este posibil să se renunţe şi la alţi jucători. Această decizie va fi luată doar de Marian Bondrea, noul tehnician al „municipalilor“.
Surse din cadrul grupării din Zăvoi susţin că la CSM vor veni 20 de jucători în probe, dintre aceştia doar cinci, maximum şase urmând să fie opriţi în lot. Florin Verigeanu anunţă însă că la finele acestei săptămâni sau cel târziu săptămâna viitoare vor fi anunţate şi câteva nume de jucători care nu mai trebuie să dea probe pentru a veni la Vâlcea. Unul dintre aceştia ar fi Dorin Rădoi, care, în acest moment, poate fi considerat singura achiziţie.

Amical cu FC Oltchim

CS Municipal îşi începe astăzi seria partidelor amicale din această pauză competiţională. Începând cu ora 18.00, elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan vor evolua contra formaţiei FC Oltchim, la baza sportivă a chimiştilor. Formaţia din Zăvoi va rula întreg lotul de fotbalişti pe care îl are la dispoziţie, mai multe minute urmând să joace fotbaliştii tineri aduşi de la Craiova, Sibiu şi Piteşti. „Vrem cât mai multe partide amicale pentru ca tehnicianul Bondrea să îşi contureze lotul de jucători pe care va conta în ediţia viitoare de campionat. Până în acest moment nu s-a semnat cu nici un alt jucător nou, dar până pe 14 iulie contractele vor fi gata“, a spus directorul sportiv Florin Verigeanu.

CSM în şedinţă

Astăzi va avea loc şedinţa Consiliului Director al CS Municipal Râmnicu Vâlcea. În cadrul acestei şedinţe se vor discuta în primul rând obiectivele echipei, bugetul de care va dispune pe anul viitor şi aportul acţionarilor la acesta. Acţionarii CSM sunt Primăria Râmnicu Vâlcea, care deţine majoritatea, SC Urban şi Sindicatul Minier Berbeşti, adică aceiaşi care au fost şi până acum.
Singurul acţionar care nu şi-a îndeplinit obligaţiile faţă de CSM în sezonul trecut a fost sindicatul minier. Cel mai probabil, obiectivul pentru sezonul 2007- 2008 va rămâne acelaşi, clasarea în primele nouă echipe în liga a II-a, chiar dacă la Vâlcea se vorbeşte insistent de promovare.

Negruţ la Tiraspol, Lungan spre Vâlcea

Fotbalistul George Negruţ a ajuns la o înţelegere cu formaţia Sheriff Tiraspol care va plăti echipei CS Municipal suma de 70.000 de dolari. Negruţ a fost folosit rar de Costel Pană în campionatul trecut şi a jucat mai mult la echipa a doua, în Liga a IV-a. Mijlocaşul de 20 de ani va evolua cel puţin două sezoane la moldoveni.
În schimb, mijlocaşul vâlcean Mihai Lungan este aproape de a semna un contrac cu CS Municipal. Chiar dacă mai avea înţelegere doi ani cu Jiul Petroşani, jucătorul a primit acceptul managerului Jiului, Ioan Sdrobiş, de a merge la CSM, urmând ca grupările să ajungă la o înţelegere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS